Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітання начальника Березівської районної військової адміністрації Віталія Лабуша з нагоди з нагоди 32-ї річниці Незалежності України

Дата: 24.08.2023 09:46
Кількість переглядів: 54

Фото без опису

Дорогі земляки!

Вітаю вас з 32-ю річницею Незалежності України!

Вже вдруге поспіль це Свято вдягнене у військовий однострій, адже незламний, гордий і сильний Український Народ веде героїчну боротьбу з повномасштабною агресією рф.

Поняття незалежності та єдності України для кожного з нас зараз має особливий зміст. Дух патріотизму об’єднує українців. Для кожного палкого українського серця слова «незалежність», «суверенність», «єдність» набули живого звучання. Україна виборює це право – бути суверенною, незалежною та демократичною державою. Ті цінності, за якими ми живемо і прямуємо в завтрашній день, чужі й незрозумілі для нашого ворога. Російські окупанти роками зазіхають на наші права та свободи. Забрати нашу незалежність, заборонити українську мову, захопити нашу землю та знищити українців як народ.

Будьмо певними, що наш сильний і вольовий народ вистоїть і у цих випробуваннях – ми переможемо! Маємо гідно пройти цей шлях і в єднанні, ціною спільних прагнень захистити нашу незалежність, наше право бути повноправними господарями на своїй Українській землі.

Нехай же нас завжди об’єднує любов і небайдужість до рідного краю та всієї України. Від усієї душі зичу вам, дорогі земляки, міцного здоров’я, миру на рідній землі, добра та злагоди, щедрої долі, подальших успіхів в усіх справах і починаннях. Хай оминає наші оселі лихо, хай янголи бережуть наших воїнів, а Господь Бог благословить Україну на мир, благополуччя та процвітання!

Слава Україні!🇺🇦🇺🇦

Слава ЗСУ та українському народові!

З повагою, начальник Березівської районної військової адміністрації Віталій ЛАБУШ.

 

Джерело:https://www.facebook.com/rdaberezivska/posts/pfbi

d0GUv3fjfsSD7pkSLbjezu32cwVf2dAVfUw1nAZpUx2FwXY6oaGjy1WS6z5wKvCcvCl


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь