Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Дмитро Радулов долучився до серпневої конференції педагогічних працівників «Освіта Одещини в умовах війни: зміни, досягнення та виклики».

Дата: 23.08.2023 19:10
Кількість переглядів: 59

Фото без опису

Щиро привітавши освітянську спільноту Одещини з початком нового навчального року та подякувавши їм за плідну й сумлінну працю, від імені голови Одеської обласної державної адміністрації, начальника обласної військової адміністрації Олега Кіпера, він вручив грошові нагороди та сертифікати переможцям регіонального туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2023» у номінації «Захист України» – Олегу Денисову, вчителю Одеського ліцею №1 ім.А.П.Бистріної, у номінації «Основи здоров’я» – Крестині Саламасі, вчителю Балтського ліцею №3 Балтської міської ради, у номінація “Початкова освіта” – Русавській Ірині Петрівні, вчителю Балтського ліцею №1 імені Олеся Гончара Балтської міської ради, у номінація “Фізична культура” Янаковій Марії Станіславівні, вчителю закладу загальної середньої освіти №6 міста Білгорода-Дністровського.

555 шкіл та 475 садочків готові розпочати освітній процес очно і це процес кропіткої роботи колективів закладів. Тож шана і повага кожному, хто турбується про якісні освітні послуги для підростаючого покоління Одещини. Мирного і успішного навчального року, шановні освітяни!

Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

 

Джерело:https://oda.od.gov.ua/category/novyny/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь