Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Продовжуємо роботу з подолання тіньових механізмів, детінізації та деофшоризації економіки

Дата: 22.08.2023 13:43
Кількість переглядів: 118

Фото без опису

 

У рамках жорсткого режиму детінізації експорту продукції, на підставі спільного з військовим командуванням наказу від 18.08.2023 №19 відпрацьований порядок взаємодії Одеської митниці, Головного управління ДПС в Одеській області, Територіального управління БЕБ в Одеській області з деяких питань додержання фінансової дисципліни суб’єктами господарської діяльності у сферах зовнішньоекономічної діяльності в умовах правового режиму воєнного стану.

Цей механізм сприятиме економічній безпеці державі, дозволить створити належні умови забезпечення фінансової дисципліни, обліку та звітності, виконання зобов’язань перед бюджетом суб’єктами зовнішньоекономічної діяльності – експортерів зернових та олійних вантажів.

Відтепер у нас не повинно бути «сірого» або «чорного» зерна невідомого походження, лише «біле» зерно, і це питання на жорсткому контролі Одеської митниці, Головного управління ДПС в Одеській області, Територіального управління БЕБ в Одеській області

Для цих цілей, на умовах партнерства, у форматі win-win, у легального бізнесу була і залишається можливість приєднатися до ВІДКРИТОГО МЕМОРАНДУМУ ПРО СПІВПРАЦЮ (https://oda.od.gov.ua/vidkrytyj-memorandum-pro-spivpraczyu/) між Одеською обласною державною (військовою) адміністрацією, органами державної влади, органами місцевого самоврядування та суб’єктами господарювання. Цей меморандум є взаємним, добровільним та паритетним.

Він визначає зміцнення співпраці в аграрному, транспортному та продовольчому секторах, стратегічне партнерство для вирішення питань продовольчої безпеки.

Один із важливих пунктів меморандуму – забезпечення прозорості ланцюгів постачання від виробника до споживача, зокрема підтвердження походження та якості української агропродукції, яка постачається на світові ринки.

Підписанти меморандуму матимуть можливість звертатися до держави в особі Одеської ОВА за підтримкою, зокрема у розбудові нової експортної інфраструктури, рівних умов для ведення бізнесу та за консультацією спільних дій.

Дякую компаніям, що вже приєдналися.

Інформацію про намір приєднатися до Меморандуму можливо надсилати на електронну адресу Одеської обласної державної (військової) адміністрації  genotdel@odessa.gov.ua та за адресою: проспект Шевченка, 4, м. Одеса, 65032

 

Джерело:https://oda.od.gov.ua/prodovzhuyemo-robotu-z-podolannya-tinovyh-mehanizmiv-detinizacziyi-ta-deofshoryzacziyi-ekonomiky/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь