Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Дитячий турнір з міні-футболу

Дата: 18.08.2023 21:23
Кількість переглядів: 62

Фото без опису

 

16 серпня в Миколаївці відбувся турнір з міні-футболу присвячений пам`яті Андрія Бондаренка. У змаганнях взяли участь команди «Чичиклієць», «Метеор», «Юніор», «Рух» . На початку змагань юні футболісти хвилиною мовчання вшанували пам`ять одного з кращих свого часу півзахисника Миколаївського футболу, усіх Героїв і мирних громадян хто віддав своє життя через вторгнення російської федерації в Україну.

Змагання проводились по олімпійській системі. Першими грали на майданчику «Чичиклієць» та «Рух». Рахунок 3:1. У «Чичиклійця» відзначилися голами брати Мардаренки, Максим забив два голи, а Денис один. Гол престижу у «Руха» забив Дмитро Волянський. У другій зустрічі «Метеор» переміг «Юніор» з рахунком 3:0. Дублем відзначився Олександр Кочмар, один гол забив Сергій Молчанов. Цікавою була гра за третє місце між «Юніором» та «Рухом». З рахунком 4:3 перемогли гравці «Юніора» - відзначилися покером Максим Браннік. У «Руха» два голи забив Олександр Буряченко і один гол Артем Петровський. У фінальній зустрічі зійшлися «Чичиклієць» та «Метеор». Гра була запеклою та напруженою. Команди грали нарівних, що й показав рахунок 1:1. У «Чичиклійця» відзначився Сергій Чуй, а у «Метеора» Олександр Кочмар. Кращими у пробитті пенальті стали гравці «Чичиклійця», рахунок 4:0.

За результатами змагань, перше місце посіла команда «Чичиклієць», друге - «Метеор», третє - «Юніор».

Кращих гравців змагань: воротар – Сергій Чуй, захисник – Каріна Мусієнко, нападник – Максим Браннік; кращий юний гравець – Олександр Кочмар; кращий гравець Максим Мардаренко та команди нагороджено грамотами.

У ході турніру було проведено конкурс на кращого пенальтіста. Серед пенальтістів кращим став Сергій Молчанов.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Іван Смикавчук, провідний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту Миколаївської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь