Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Начальник Одеської ОВА провів зустріч з депутатом Бундестагу, головою німецько-української парламентської групи Робіном Вагенером

Дата: 18.08.2023 20:47
Кількість переглядів: 55

Фото без опису


Сьогодні Начальник Одеської ОВА провів зустріч з депутатом Бундестагу, головою німецько-української парламентської групи Робіном Вагенером. 

Обговорили стан портової інфраструктури у зв’язку з нещодавніми терористичними атаками росії та роботу ДП «КТО», який є оператором найбільшого в Україні контейнерного терміналу в Одеському порту і входить в німецький логістичний холдинг HHLA, лідера в Європі. 

Також під час зустрічі сторони торкнулись питання роботи морських портів Дунаю та їх ролі в забезпеченні експорту зернових культур з України.

Олег Кіпер підкреслив важливість продовження Чорноморської зернової ініціативи та роботи портів Одещини, а також наголосив на необхідності розширення номенклатури вантажів, що експортуються.

Робін Вагенер висловив свою підтримку Одещині та Україні.

Джерело:https://oda.od.gov.ua/sogodni-nachalnyk-odeskoyi-ova-proviv-zustrich-z-deputatom-bundestagu-golovoyu-nimeczko-ukrayinskoyi-parlamentskoyi-grupy-robinom-vagenerom/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь