Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До КНП «Чорноморська лікарня» з робочим візитом завітали заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Сергій Кропива та директор Департаменту охорони здоров’я Одеської обласної державної адміністрації Олександр Курмишов

Дата: 18.08.2023 20:33
Кількість переглядів: 81

Фото без опису


Сьогодні до КНП «Чорноморська лікарня» з робочим візитом завітали заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Сергій Кропива та директор Департаменту охорони здоров’я Одеської обласної державної адміністрації Олександр Курмишов.

Під час візиту ознайомились з організацією роботи Чорноморської лікарні, яка надає вторинну медичну допомогу мешканцям громади. Важливу увагу було приділено організації роботи відділення екстреної медичної  допомоги та відкритому в його структурі кабінету комп’ютерної томографії. Тепер комп’ютерну томографію в лікарні можуть пройти пацієнти, які мають електронне направлення від сімейного або лікуючого лікаря. Це обстеження проводиться безкоштовно. Також обслуговуються пацієнти, доставлені невідкладною допомогою та пацієнти, що проходять лікування на стаціонарі лікарні.  

Хочу зазначити, що за один день спеціалісти можуть провести обстеження до 20 пацієнтів, оскільки процедура триває близько години. До сьогоднішнього дня кабінет томографії працював у тестовому режимі, а після отримання всіх відповідних  дозволів сьогодні офіційно розпочав свою роботу та буде працювати цілодобово.

Дане дослідження є найсучаснішим і найбільш інформативним методом якісного обстеження організму, яке застосовується для діагностики онкологічних захворювань, захворювань органів черевної порожнини, нервової та серцево-судинної системи, дозволяє своєчасно визначитись у лікуванні інфаркту міокарда та інсульту.

Дякую всім причетним до цієї важливої для Чорноморська події.

Тепер сучасна медична допомога стала ще більш доступною для мешканців нашого міста.

Разом до Перемоги!

Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

 

Джерело:https://oda.od.gov.ua/sogodni-do-knp-chornomorska-likarnya-z-robochym-vizytom-zavitaly-zastupnyk-golovy-odeskoyi-oblasnoyi-derzhavnoyi-administracziyi-sergij-kropyva-ta-dyrektor-departamentu-ohorony-zdorovya/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь