Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проведено семінар «Нульова толерантність до насильства»

Дата: 14.08.2023 14:33
Кількість переглядів: 84

Фото без опису

14 серпня керівником відділення соціальної роботи ЦНСП Анною Войченко, фахівецем із соціальної роботи ЦНСП Євгенією Толстовою, в.о. завідувача сектору Миколаївського бюро правової допомоги Людмили Капустян, за участі начальника Миколаївського відділу Березівської філії Одеського обласного центру зайнятості Наталії Борш, кар’єрного радника Миколаївського відділу Березівської філії Одеського обласного центру зайнятості Вікторії Дашкевич у Миколаївському відділі Березівської філії Одеського обласного центру зайнятості проведено семінар «Нульова толерантність до насильства».

Домашнє насильство – це протиправні дії, яким немає виправдання та про які не можна мовчати.

У ході семінару фахівці ознайомили учасників з визначенням терміну «домашнє насильство» та надали інформацію про передбачену законодавством відповідальність за вчинення протиправних дій.

Учасників заходу поінформовано про основні положення Закону України «Про запобігання та протидію домашньому насильству», а також про спеціальні заходи з попередження насильства: терміновий заборонний припис стосовно кривдника; обмежувальний припис стосовно кривдника; взяття на профілактичний облік кривдника та проведення з ним профілактичної роботи; соціальні послуги та допомогу для осіб постраждалих від домашнього насильства.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь