Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Начальник Одеської ОВА провів зустріч з Надзвичайним і Повноважним Послом Ісламської Республіки Пакистан в Україні паном Надіром Ханом

Дата: 11.08.2023 19:33
Кількість переглядів: 71

Фото без опису

Сьогодні Начальник Одеської ОВА провів зустріч з Надзвичайним і Повноважним Послом Ісламської Республіки Пакистан в Україні паном Надіром Ханом.

Обговорили перспективи надання гуманітарної допомоги від Ісламської Республіки Пакистан.

Олег Кіпер розповів про ситуацію в Одеській області у зв’язку з нещодавніми терористичними атаками росії, в результаті яких було пошкоджено та зруйновано житлові будинки, а також пам’ятники культури та архітектури, які відносяться до історичної спадщини ЮНЕСКО.

Також Олег Кіпер підкреслив, що після призупинення Чорноморської зернової ініціативи росія почала активно обстрілювати та знищувати портову інфраструктуру Одещини, що ставить під загрозу роботу усіх логістичних шляхів, за допомогою яких експортувалось зерно з України. В свою чергу, це  впливає на глобальну продовольчу безпеку, оскільки через блокування українських портів близько 400 мільйонів людей з 70-ти країн світу потерпають від голоду.

Пан Надір Хан зазначив, що це його перший офіційний візит на посаді Надзвичайого і Повноважного Посла Ісламської Республіки Пакистан в Україні.

Надір Хан висловив свою підтримку та наголосив, що Уряд Пакистану зробить все можливе для продовження роботи Чорноморської зернової ініціативи.

Сторони домовились про подальшу активну співпрацю.

Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

 

Джерело:https://oda.od.gov.ua/nachalnyk-odeskoyi-ova-proviv-zustrich-z-nadzvychajnym-i-povnovazhnym-poslom-islamskoyi-respubliky-pakystan-v-ukrayini-panom-nadirom-hanom/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь