Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно - екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при виконавчому комітеті Миколаївської селищної ради

Дата: 07.08.2023 23:12
Кількість переглядів: 87

Фото без опису

Сьогодні,7 серпня, відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно - екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при виконавчому комітеті Миколаївської селищної ради. Його провів голова Миколаївської селищної ради, голова комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при виконавчому комітеті Миколаївської селищної ради Віктор Купченко.

Фото без опису

На порядку денному комісією розглянуто питаня: щодо демонтажу аварійної труби котельні ДМД №321/3 м. Березівка «смт Миколаївка» Одеської філії ПАТ «Укртелеком»; аварійний стан недобудованого багатоквартирного будинку в смт Миколаївка по вул. Степовій та безхозної будівлі колишніх очисних споруд за межами смт Миколаївка в сторону села Мар’янівка.

Фото без опису

За результатами засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при виконавчому комітеті Миколаївської селищної ради по першому прийнято рішення з метою попередження аварійної ситуації, збереження життя жителів двору, які проживають поруч з даним об’єктом та захисту їхнього майна, доручити Одеській філії ПАТ «Укртелеком» в найкоротший термін провести роботи з демонтажу аварійної труби котельні, яка не працює та знаходиться у власності Укртелекому. По другому питанню, враховуючи, що дані об’єкти знаходяться в аварійному стані і можуть нанести шкоду життю та здоров’ю жителів громади та дітям, з метою попередження аварійних ситуацій, збереження життя жителів громади, комісією прийнято рішення про проведення робіт по демонтажу аварійних елементів конструкції даних об’єктів та винести дане питання на розгляд виконавчого комітету при Миколаївській селищній раді та в разі потреби демонтовані аварійні елементи використати для потреб територіальної оборони і ЗСУ. Складено відповідний протокол.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь