Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Благодійний захід «Б’юті день» у Миколаївці

Дата: 04.08.2023 21:57
Кількість переглядів: 57

Фото без опису

3 серпня у Миколаївці «БО «УКРАЇНСЬКІ СЕСТРИ ТА КІДФРЕНДЛІ» БО «БФ ВОЛОНТЕРСЬКИЙ РУХ ІРПЕНЯ» (допомагають жінкам з дітьми та всім, хто потребує допомоги, як гуманітарної так і психологічної) спільно з Миколаївською селищною радою провели благодійні заходи «Б’юті день» для дружин і дітей військових Збройних Сил України, ВПО, соло мам, багатодітних мам. У Миколаївській громаді зустріли волонтерів гостинно за українським звичаєм - короваєм. Прозвучав Державний Гімн України. На початку заходів присутні вшанували хвилиною мовчання військових ЗСУ, цивільних – дорослих і дітей, які загинули у ході збройної агресії російської федерації проти України. Голова селищної ради Віктор Купченко представив волонтерів. Далі розпочалися заходи.

Фото без опису

І дорослі, і дітки залишилися у захваті від розважальної програми, яка включала в себе безкоштовні б'юті процедури; виступи аматорів місцевої сцени та зіркових українських артистів - виконавця YOGEN та балету Genius; майстер - класи та солодощі для дітей; розпис футболок за донат; мак-карти для дорослих.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Не оминули своєю увагою волонтери і підопічних відділення надання соціальних послуг в умовах цілодобового проживання/перебування Центру надання соціальних послуг селищної ради передавши їм гуманітарну допомогу.

На завершення заходів голова Миколаївської селищної ради Віктор Купченко подякував місцевим аматорам сцени, візажистам і перукарям та вручив Подяки БО «УКРАЇНСЬКІ СЕСТРИ ТА КІДФРЕНДЛІ» БО «БФ ВОЛОНТЕРСЬКИЙ РУХ ІРПЕНЯ», а волонтери в свою чергу подякували за участь у благодійному заході «Б’юті тур» голові Миколаївської селищної ради Віктору Купченку, завідувачу сектору культури, молоді та спорту Анжелі Остріковій та Миколаївській селищній раді за неоціненну допомогу та взаємодію у реалізації проекту. За психологічну та емоційну підтримку більше 500 жінок та дітей постраждалих від війни.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь