Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Фахівці медичної галузі від Одещини взяли участь у міжрегіональному семінарі з вивчення досвіду готовності до надзвичайних ситуацій та реагування на епідемією COVID-19

Дата: 04.08.2023 21:19
Кількість переглядів: 118

Фото без опису

Вперше в Україні відбувся семінар з вивчення досвіду готовності до надзвичайних ситуацій та реагування на епідемією COVID-19 на регіональному рівні за методикою AAR (аналіз післядії) Всесвітньої організації охорони здоровʼя (ВООЗ), до якого були долучені спеціалісти медичної сфери Одеської та Вінницької областей.

Семінар проходив з 1 по 3 серпня у місті Вінниця. Одещину представляли фахівці Департаменту охорони здоровʼя Одеської ОВА, Одеського обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ України, Одеського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, Одеського обласного центру громадського здоровʼя, Південного міжрегіонального департаменту НСЗУ, керівники центрів первинної медико-санітарної допомоги (м. Одеса, м. Балта, смт. Авангард), представники Управління превентивної діяльності ГУНП в Одеській області та Управління організації заходів цивільного захисту ДСНС в Одеській області.

➡️ Протягом трьох днів учасники семінару знову прожили досвід героїчної роботи під час COVID-19 та активно обговорювали виклики, з якими зіткнулася система охорони здоровʼя під час епідемії, заходи, які були вжиті на кожному етапі управління реагуванням на пандемію. Також оглянули найкращі практики, отримані під час реагування на епідемію, зафіксували коригувальні дії, необхідні для посилення існуючих можливостей та планів дій на майбутні спалахи. Визначили подальші кроки, спрямовані на зміцнення національної безпеки у сфері громадського здоров'я в Україні.

✅ В рамках Проєкту USAID «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я», на основі досвіду двох регіонів, відбудеться узагальнення та підготовка детального аналітичного документу на замовлення Міністерства охорони здоровʼя України.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Джерело:https://www.facebook.com/oda.odesa/posts/pfbi

d02pa4YeGLHT5iYN17xBWrYuvAMNo2LJX2u3BDnwxd1pMRqmcJMTLehvXPeXCZEe2Wfl


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь