Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Онлайн-нарада під головуванням заступника начальника Одеської ОВА Сергія Кропиви, щодо цифровізації Одеської області та впровадження проєкту «Індекс цифрової трансформації громад України»

Дата: 03.08.2023 14:21
Кількість переглядів: 62

Фото без опису

 

Начальник Березівської районної військової адміністрації Віталій Лабуш та голови всіх територіальних громад району взяли участь в онлайн-нараді під головуванням заступника начальника Одеської ОВА Сергія Кропиви, щодо цифровізації Одеської області та впровадження проєкту «Індекс цифрової трансформації громад України».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Цифровий Індекс – це сукупність показників ефективності/успішності громади в тій чи іншій сфері. До прикладу, це показники спроможності громади в економіці, послугах, інфраструктурі, публічних послугах і цифровій трансформації органів місцевого самоврядування. Загалом, діджиталізація громад сприяє відкритості місцевої влади, ефективній взаємодії з жителями, громадським сектором та бізнесом.

В ході наради Віталій Лабуш доповів про стан цифрового розвитку територіальних громад Березівщини. Окремо начальник Березівської РВА зупинився на останніх даних про хід робіт зі створення нових центрів надання адміністративних послуг в громадах району з населенням до 10000 мешканців: поточний ремонт приміщення, фінансування, матеріально-технічне наповнення ЦНАП та ін.

За результатами наради окреслено та доведено до відповідальних за напрямок посадових осіб, першочергові завдання з узгодження дорожньої карти цифрового розвитку Березівського району.

ДОВІДКОВО: https://decentralization.gov.ua/news/16894

 

Джерело:https://www.facebook.com/rdaberezivska/posts/pfbi

d0x7mzxYa3wwfoBMnSxLpX41mkDGRZ84xF5KHEUGGBLyR8uFQNW75o3Vhc966cvmaCl


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь