Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Онлайн нарада з можливостей та перспектив застосування новітніх телекомунікаційних технологій у Миколаївській територіальній громаді

Дата: 02.08.2023 22:05
Кількість переглядів: 50

Фото без опису

 

У рамках співпраці Миколаївської селищної ради з Агенцією регіонального розвитку Одеської області, продовжується розробка Стратегії розвитку Миколаївської селищної ради  на 2023-2030 рр. Стратегія є необхідним документом, який дозволить підкреслити унікальні ресурси громади, допоможе залучити до життя громади інвесторів, надасть додаткові можливості для розвитку власних і залучення зовнішніх ресурсів.

Сьогодні голова селищної ради Віктор Купченко, старости старостинських округів, спеціалісти селищної ради та представники установ і організацій взяли участь у онлайн нараді з представником компанії «ТЕЛЕКОМУНІКАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ» Романом Горшковим.

ТОВ «ТЕЛЕКОМУНІКАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ» є українським виробником сучасних продуктів в області телекомунікацій, систем обліку споживаних ресурсів, вуличного освітлення, промислової електроніки та мережевих рішень з надання мультисервісних послуг загального призначення.

Фото без опису

Роман Горшков презентував розумні та енергоефективні LED світильники, які працюють автономно або в складі системи дистанційного керування Jooby CMS. Автоматичний збір показників лічильників на базі технології LoRaWAN . Точні своєчасні дані про витрати води, газу, тепла й електрики.

В свою чергу учасники наради зі сторони Миколаївської селищної ради цікавилися диспетчеризацією,  можливістю контролю доступу до об’єктів інфраструктури та моніторингом з приладів обліку споживання енергоресурсів у сфері ЖКГ.

Фото без опису

Адже одне із завдань, що стоять перед ЖКГ – постачання споживачам енергоресурсів. При цьому важливу роль грає облік об’єму споживання цих ресурсів. Він ведеться з використанням різноманітних приладів обліку, що розташовуються на різних ділянках мереж.

Впровадження сучасної системи диспетчеризації обліку витрат енергоресурсів дозволяє домагатися суттєвої економії внаслідок оптимізації витрат, прозорості системи обліку, оперативного виявлення розкрадань, виявлення аварійних ситуацій.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь