Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Начальник Березівської районної військової адміністрації Віталій Лабуш з робочим візитом відвідав Знам'янську територіальну громаду.

Дата: 02.08.2023 19:07
Кількість переглядів: 70

Фото без опису

 

Начальник Березівської районної військової адміністрації Віталій Лабуш з робочим візитом відвідав Знам'янську територіальну громаду.

Основним питанням візиту було особисте ознайомлення очільника району з етапами виконання вимог положень Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо оптимізації мережі та функціонування центрів надання адміністративних послуг та удосконалення доступу до адміністративних послуг, які надаються в електронній формі» відповідно з якими вже 1 січня 2024 року - у всіх територіальних громадах без винятку мають бути створені та фактично розпочати свою роботу центри надання адміністративних послуг.

В ході робочого візиту було оглянуто визначене місце розташування майбутнього ЦНАПу та обговорений орієнтовний план заходів з його створення.

Було наголошено на необхідності визначення переліку послуг населенню, які надаватимуться першочергово після відкриття ЦНАП.

В ході робочого візиту очільник району також ознайомився з організацією в Знам'янській територіальній громаді вирішення питань соціального захисту, медичного обслуговування, забезпечення внутрішньо переміщених осіб, наповнення місцевого бюджету, роботи закладів освіти, забезпечення законності і правопорядку та інших нагальних напрямків.

За результатами робочого візиту головою райдержадміністрації надано ряд доручень відповідальним посадовим особам.

 

Фото без описуФото без опису

Джерело:https://www.facebook.com/rdaberezivska/posts/pfbid02PnRF6e5nsdUpqkXpEFRtLdVyBs8Wcr37Yf7bCMvrT7edjxGwro7N1f5Ucr28LT2yl


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь