Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ відділу освіти, культури, спорту та охорони здоров’я Березівської РДА про проведення з 19.07.2023р. до 04.08.2023р. електронних консультацій з громадськістю

Дата: 20.07.2023 11:02
Кількість переглядів: 68

Фото без опису

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ відділу освіти, культури, спорту та охорони здоров’я  Березівської районної державної адміністрації про проведення з 19.07.2023р. до 04.08.2023р. електронних консультацій з громадськістю відносно  включення представників до складу координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Березівській районній державній адміністрації

 

Відділ освіти, культури, спорту та охорони здоров’я  Березівської районної державної адміністрації проводить з 19.07.2023р. до 04.08.2023р. електронні консультації з громадськістю щодо проєкту розпорядження «Про координаційну раду з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Березівській районній державній адміністрації» та приймає пропозиції громадськості відносно  включення представників до складу координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Березівській районній державній адміністрації.

Проект:

rozporyadzhennya-pro-koordynaczijnu-radu-z-pytan-utverdzhennya-1Завантажити

 

https://berezivka-rda.od.gov.ua/wp-content/uploads/2023/07/rozporyadzhennya-pro-koordynaczijnu-radu-z-pytan-utverdzhennya.pdf

Питання або назва проекту акта, винесеного на обговорення:

Пропозиції громадськості відносно  включення представників до складу координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Березівській районній державній адміністрації.

Соціальні групи населення та заінтересовані сторони, інтересів яких стосуватиметься розпорядження:

 представники інститутів громадянського суспільства, що провадять діяльність у сфері утвердження української національної та громадянської ідентичності, представники місцевих медіа, представники закладів освіти, закладів сфери утвердження української національної та громадянської ідентичності, органів учнівського та студентського самоврядування, дитячих та молодіжних громадських об’єднань; вчені, експерти, діячі освіти, науки, культури, мистецтва, спорту, представники підприємств, установ, організацій, діяльність яких спрямована на утвердження української національної та громадянської ідентичності  населення Березівського району.

Можливі наслідки проведення в життя рішення для різних соціальних груп населення та заінтересованих сторін:

покращення системного діалогу громадськості з органами виконавчої влади, утвердження української національної та громадянської ідентичності, створення умов для національно-патріотичного, військово-патріотичного виховання та громадянської освіти на території Березівського району, участь представників громадянського суспільства в оцінюванні ефективності державної політики у сфері утвердження української національної та громадянської ідентичності та сприяє координації діяльності суб’єктів відносин у зазначеній сфері на території Березівського району.

Способи забезпечення участі в обговоренні:

електронні консультації.

Строк подання пропозицій та зауважень:

з 19.07.2023 до 04.08.2023.

Номер телефону, за яким надаються консультації з обговорюваного питання та приймаються пропозиції:

0965825290

Контактна особа:

Гаврилюк Ольга Федорівна, начальник відділу освіти, культури, спорту та охорони здоров’я Березівської районної державної адміністрації.

 Строк і спосіб оприлюднення результатів обговорення:

після 04 серпня 2023 року на офіційній веб-сторінці Березівської районної державної адміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» – https://berezivka-rda.odessa.gov.ua/konsultac-z-gromadsksty/ .

Електронна скринька для подання пропозицій в режимі електронного листування: berezivka_osvita@ukr.net

Письмові пропозиції надсилати за адресою: : 67300, м. Березівка, пл. ім. Т.Г. Шевченка, 1 каб. №39. 

Джерело:https://berezivka-rda.od.gov.ua/2023/07/informaczijne-povidomlennya-viddilu-osvity-kultury-sportu-ta-ohorony-zdorovya-berezivskoyi-rajonnoyi-derzhavnoyi-administracziyi-pro-provedennya-z-19-07-2023r-do-04-08-2023r-elektro/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь