Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Однією з першочергових потреб, над реалізацією яких працює влада області, є питання розвитку реабілітаційної допомоги для військовослужбовців та всіх, хто потребує психологічної та фізичної підтримки.

Дата: 07.07.2023 18:03
Кількість переглядів: 86

Фото без опису

🏥 Однією з першочергових потреб, над реалізацією яких працює влада області, є питання розвитку реабілітаційної допомоги для військовослужбовців та всіх, хто потребує психологічної та фізичної підтримки.

📍Саме цьому був присвячений Другий Форум відновлення Одещини «Трансформація. Оздоровлення. Реабілітація».

➡️ Міжнародні партнери планують інвестувати у розвиток нашої медицини для покращення здоров'я кожного українця. Тож цей захід став своєрідним комунікаційний майданчиком для бізнесу, влади, громадскості та наших донорів.

🙌🏻 Понад півтори сотні фахівців сфери охорони здоров’я, представники бізнесу та закордонні партнери обмінювалися досвідом і напрацювали рішення щодо процесів реабілітації українців.

Під час панельних дискусій обговорили:

✅ потенціал Одеської області, організацію ефективної системи надання реабілітаційних та медичних послуг

✅ доступність цих послуг та ситуацію із цим наразі, на що ще треба звернути увагу

✅ привабливість регіону для сучасного, системного підходу до організації комплексної реабілітації та відновлення здоров’я українців, зокрема мешканців Одеської області.

«Здоров'я та працездатність нації - головні складові відновлення та відбудови України. Одеська область має всі шанси стати потужним регіональним хабом з психологічної та фізичної реабілітації на Півдні України. У нас вже є успішні кейси відкриття реабілітаційних центрів. У планах відкриття нових. Зокрема не тільки для військовихих, а й їх сімей, які теж потребують підтримки»,- зазначив голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

☝🏻Одеський регіон один з тих, хто найбільше адаптований для лікування та фахової реабілітації людського здоровʼя. Тому розвиток та осучаснення медичної галузі нашого краю залишається одним із ключових у процесі відновлення.

🇺🇦 Щиро вдячні нашим партнерам USAID «Говерла» за допомогу в організації та співпрацю та всім хто сьогодні разом з нами наближає перемогу!

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

Джерело:https://www.facebook.com/oda.odesa/pos

ts/pfbid02BnBxvdu7yWqmHQZVH4TADXwEVSf9X72EGCmh7rq1KhKw7Ze1EPzbLjGYvd186juLl


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь