Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ВІКТОР КУПЧЕНКО: ПРОДОВЖЕНО РОБОТИ З КАПІТАЛЬНОГО РЕМОНТУ ДОРІГ МІСЦЕВОГО ЗНАЧЕННЯ

Дата: 06.07.2023 17:53
Кількість переглядів: 162

Фото без опису

Сьогодні, 6 липня, голова Миколаївської селищної ради Віктор Купченко з представниками ДП «Служба місцевих автомобільних доріг та інженером-проєктувальником, оглянули відрізок дороги, мостові споруди на ньому та обговорили деталі доопрацювання проєктно-кошторисної документації на капітальний ремонт відрізку дороги і плани з проведення дорожніх робіт.

Фото без опису

Фото без опису

Відрізок дороги від с Новопетрівка до смт Миколаївка має значні руйнування покриття та штучних споруд: проломи, деформації, втрата суцільності, місцями майже повністю руйнування покриття та інші суттєві деформації.

Фото без опису

Далі, проєктно-кошторисна документація повинна буде пройти експертизу, а потім на неї буде оголошено тендер та визначено підрядника з проведення робіт.

Селищною радою ще у лютому 2022 року, за сприяння депутата Одеської обласної ради К.А. Хачатряна ,було розпочато процедуру виготовлення проєктно-кошторисної документації на капітальний ремонт відрізку дороги с Новопетрівка - смт Миколаївка, але, на жаль, через збройну агресію російської федерації проти України роботи були тимчасово призупинені.

«Маю великі сподівання на те,що в цьому році нічого не стане на заваді, аби здійснити даний капітальний ремонт дороги» ,- наголосив Віктор Купченко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь