Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На базі ДНЗ «Одеський центр професійно-технічної освіти» закладу відкрили сучасний навчально-практичний центр слюсарних робіт.

Дата: 27.06.2023 10:21
Кількість переглядів: 120

Фото без опису

 

Це вже 36 НПЦ на Одещині, адже діти, що обрали професійно-технічну освіту, гідні найкращого, їм відбудовувати країну після Перемоги. Водночас створені навчально-практичні центри дозволять здійснювати професійно-технічне навчання та перепідготовку громадян, які вимушено залишили окуповані території; військових, яких комісували за станом здоров’я, але вони можуть виконувати певні види робіт; фахівців, які втратили свої робочі місця тощо.

В межах реалізації програми EU4Skills, заступник голови Одеської ОВА Роман Григоришин передав з Фонду міжнародної солідарності Республіки Польща для 2 закладів професійної (професійно-технічної) освіти області, що мають найбільшу кількість ВПО, 28 ноутбуків. Техніка передбачена для тих учнів та викладачів, котрі були змушені покинути свої домівки внаслідок війни.

Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

 

Джерело:https://oda.od.gov.ua/na-bazi-dnz-odeskyj-czentr-profesijno-tehnichnoyi-osvity-zakladu-vidkryly-suchasnyj-navchalno-praktychnyj-czentr-slyusarnyh-robit/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь