Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

XXVIII чергова сесія Миколаївської селищної ради

Дата: 21.06.2023 16:03
Кількість переглядів: 150

Фото без опису

Сьогодні, 21 червня, відбулося пленарне засідання XXVIII чергової сесії Миколаївської селищної ради VIII скликання. В його роботі взяли участь депутати селищної ради, старости старостинських округів, керівники та спеціалісти відділів селищної ради.

Питання запропоновані для розгляду були детально розглянуті і обговорені та внесені на розгляд пленарного чергового засідання сесії постійними комісіями селищної ради.

Депутати затвердили програми: «Соціальна підтримка сімей, дітей та молоді на 2023-2025 роки», «Запобігання та протидії торгівлі людьми, домашньому насильству і насильству за ознакою статі на 2023-2025 роки», «Забезпечення публічної безпеки та правопорядку на території Миколаївського селищної ради на 2024-2026 роки», «Територіальної оборони Миколаївської селищної ради Березівського району Одеської області на 2023-2024 роки».

Фото без опису

Окрім того народні обранці прийняли ряд рішень, зокрема: погодження розміру плати за навчання у комунальному закладі «Миколаївська мистецька школа» Миколаївської селищної ради Березівського району Одеської області на 2023-2024 роки. Затвердили з внесеними пропозиціями план оптимізації мережі закладiв освiти Миколаївської селищної ради Березівського району Одеської області, а також порядок розміщення зовнішньої реклами на території Миколаївської селищної ради і правила утримання домашніх тварин в населених пунктах Миколаївської селищної ради.

Фото без опису

Також депутати внесли зміни до рішення селищної ради від 22 грудня 2022 року №2540-VIII «Про бюджет Миколаївської селищної територіальної громади на 2023 рік» та ухвалили ряд рішень, що стосуються земельних питань. На цьому сесія завершила свою роботу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь