Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Голова Одеської ОВА Олег Кіпер відвідав одну з лікарень Одеси, в якій лікуються постраждалі внаслідок нічної ракетної атаки росіян по місту, що відбулась 14 червня.

Дата: 19.06.2023 11:39
Кількість переглядів: 131

Фото без опису

В медзакладі знаходяться 4 постраждалих зі сполученою опіковою травмою, троє з яких перебувають у складному стані без негативної динаміки.
Стан одного пацієнта – стабільний, середнього ступеня тяжкості. Постраждалі – працівники складу одного з торгівельних центрів.

Під час візиту очільник області поспілкувався із постраждалими, керівництвом та медичними працівниками лікарні, а також профільними Департаментами охорони здоровʼя. Обговорили можливість подальшого високотехнологічного лікування та реабілітації поранених за кордоном у спеціалізованій клініці Австрії.

Інші 9 постраждалих внаслідок нічної атаки росіян, станом на сьогодні, виписані з лікарень та знаходяться на амбулаторному лікуванні.

Бажаємо всім якнайскорішого одужання!

Разом до Перемоги!

 

Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

Джерело:https://oda.od.gov.ua/golova-odeskoyi-ova-oleg-kiper-vidvidav-odnu-z-likaren-odesy-v-yakij-likuyutsya-postrazhdali-vnaslidok-nichnoyi-raketnoyi-ataky-rosiyan-po-mistu-shho-vidbulas-14-chervnya/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь