Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шановні жителі громади! Інформую про роботу протягом двох тижнів!

Дата: 12.06.2023 15:21
Кількість переглядів: 170

Фото без опису

Шановні жителі громади! Інформую про роботу протягом двох тижнів!

Надзвичайних подій на території нашої громади протягом періоду з 29.05. по 09.06.2023 року не відбувалось, все спокійно, ситуація знаходилася під контролем.

Дякую за сумлінну і відповідальну роботу усім, хто підтримує життєдіяльність громади: аграріям, медикам, освітянам, культпрацівникам, комунальному підприємству, підприємцям, волонтерам.

Допомога ЗСУ

✅ Проведено благодійний концерт на підтримку ЗСУ «З Україною в серці» у с. Софіївка - зібрано 5243 грн.

✅ З благодійних концертів на підтримку ЗСУ передано кошти 8000 грн. нашому земляку – військовому ЗСУ Гулі Віталію на придбання тактичних навушників, тактичних окулярів, тактичних кросівок, мультитула, маскувального шарфу та маскувальної фарби для обличчя.

✅ Придбано мастило для техніки військовим ЗСУ -1400 грн.

Благодійна допомога

✅ Триває збір гуманітарної допомоги у вигляді гігієнічних наборів (зубна паста, щітка, шампунь, гель для душу, вологі серветки, дитячі підгузки, тощо) для мешканців Херсонщини, які постраждали від підтоплень через підрив окупантами Каховської ГЕС.

Благоустрій

✅ Тривають роботи з благоустрою та підтримання належного санітарного стану в селищі Миколаївка та населених пунктах громади. В смт Миколаївка скошено траву біля адмінбудівлі та в центральному парку селища.

В с. Антонюки продовжено роботу по прибиранню території біля пам’ятника загиблим воїнам у роки Другої світової війни (скошено траву). В с. Романівка продовжено роботу по прибиранню території біля сільського клубу В с. Амбарів скошено траву на території парку та дитячого майданчику.

В с. Новопетрівка скошено траву на території біля школи, на узбіччі дороги по вул. Шкільна, у провулку між вулицями Шкільна та Центральна.

Викошено траву та бур`яни в с. Олексіївка на кладовищах, узбіччях дороги між с. Олексіївка та с. Василівка., в с. Василівка біля будинку культури, дитячого майданчику, ФАПу, в с. Василівка по вул. Перемоги.

✅ КП «Миколаївське» здійснено викіс трави біля артсвердловини в с. Антонюки та біля свердловини Комбікормовий завод. 31 травня здійснено ремонт водяного насоса по вул. Дениса Вербіцького в смт Миколаївка; здійснено ремонт водяного насоса в с. Романівка; усунено прорив на водогоні в с.Ульяновка. 07 червня замінено водяний насос по вул. Дениса Вербіцького. 5 червня ліквідовано прорив на водогоні в с. Ульяновка, 8 червня ліквідовано прорив на водогоні в смт Миколаївка, 9 червня замінено автомат в с. Романівка.

Структурні підрозділи селищної ради

✅ В апараті селищної ради продовжується робота, спрямована на вирішення важливих життєво-необхідних питань громади та громадян, надання різнопланових послуг. Протягом звітного періоду зареєстровано: 137 - вхідних документів; 32- заяви громадян; 82 - вихідних документів. Підготовлено та видано - 216 довідок різного характеру, у т.ч. – 140 довідок старостинськими округами. На особистому та виїзному прийомах громадян посадовими особами селищної ради надано усних роз’яснень 21 мешканцю громади.

Фінансовим відділом протягом звітного періоду проводився моніторинг надходження та виконання планових показників виконання доходів по Миколаївській селищній раді.

Щоденно проводиться робота з боржниками та платниками податків, що зареєстровані на території Миколаївській селищної ради, а також платниками податків, що провадять свою діяльність в межах Миколаївської селищної ради.

Постійно проводиться співпраця з податковою по врегулюванню питання сплати податків.

Станом на 09.06.2023р. заборгованості з виплати заробітної плати працівникам бюджетних установ та з оплати за житлово-комунальні послуги відсутні.

Відділом земельних відносин, екології та використання природних ресурсів проводилася робота щодо сплати земельного податку та орендної плати за землю юридичними та фізичними особами. Надавалися роз’яснення користувачам та власникам земельних ділянок щодо плати земельного податку та мінімального податкового зобов’язання.

Було проведено розгляд звернень громадян (земельні спори) з виїздом на земельну ділянку, яка розташована в с. Мар’янівка. Проведено обстеження та встановлення фактичних меж кладовищ Олексіївського та Новопетрівського старостинських округів для подальшого проведення інвентаризації земель.

Службою у справах дітей прийнято участь у одному судовому засіданні щодо захисту прав та законних інтересів малолітніх дітей. Здійснено обстеження 4 сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, у яких проживають та виховуються діти. Проведено 3 профілактичні бесіди щодо належного виконання батьківських обов’язків батьками відносно дітей.

Відділом соціального захисту населення проводилися консультації громадян з питань отримання та надання соціальних послуг на непрофесійній основі. Оформлено 2 пакети документів для отримання засобів реабілітації для дітей з інвалідністю. Оформлено 6 пакетів документів для надання щомісячних стипендій громадянам пільгових категорій. В соціальну програму «Прихисток» внесені 7 заяв на отримання компенсації за безоплатне розміщення внутрішньо переміщених осіб.

До ЦНАПУ звернулося 75 замовників для отримання адміністративних послуг, із них надано 124 адмінпослуг, в тому числі:

- паспортні послуги – 1;

- послуги, пов’язані з державною реєстрацією бізнесу та громадських формувань - 6;

- послуги, пов’язані з реєстрацією нерухомого майна – 80;

- послуuи соціального характеру – 19;

- послуги у сфері регулювання земельних відносин – 4;

- послуги у сфері реєстрації місця проживання фізичних осіб –13;

- послуги, пов’язані із соціально-економічним розвитком –0.

Охорона здоров’я

✅ В галузі охорони здоров’я лікувальний заклад КНП «Миколаївська лікарня» працює у штатному режимі.

Протягом двох тижнів до лікарні звернулися за наданням послуг 1001 пацієнт.

На амбулаторному лікуванні в поліклінічному відділенні перебувало 576 пацієнтів.

На стаціонарному лікуванні у загальному відділенні перебувало 44 пацієнта.

Проведено 10 виїздів мобільною медичною бригадою. Оглянуто 113 чоловік.

Соціальний захист

✅ Центром надання соціальних послуг селищної ради за місцем проживання охоплено 46 осіб, надано 644 послуг. У відділенні надання соціальних послуг в умовах цілодобового перебування/проживання проживає 16 осіб, з них 3 внутрішньо переміщені особи, надано 699 соціальних послуг.

Соціальна робота з дітьми та молоддю. На обліку перебуває 38 сімей/осіб, в яких виховується 94 дитини. Фахівцями надавалися соціальні послуги сім’ям, які перебувають в складних життєвих обставинах відповідно до державних стандартів, зокрема: соціальний супровід, консультування, соціальна профілактика, представництво інтересів, натуральна допомога. За звітний період надано 43 соціальні послуги. Здійснено 1 виїзд з метою обстеження умов проживання дитини та її сім’ї.

Освіта

✅ Очною формою навчання охоплено 846 здобувачів освіти, позашкільною освітою - 267 учнів. В змішаному форматі працює Миколаївський ЗДО «Сонечко» та дошкільний підрозділ Олексіївського ЗЗСО. Дошкільною освітою охоплено 121 вихованця.

В період з 29.05. по 09.06.2023 року відділом освіти, культури, молоді та спорту селищної ради була проведена наступна робота: забезпечено виконання контрольних документів та подання до Департаменту освіти і науки таблиці «DashBoard»; продовжується робота щодо організації дозвілля молоді. Забезпечено функціонування спортивно – молодіжного клубу; 31 травня в Миколаївці відбувся турнір з міні-футболу присвячений пам`яті Володимира Кучеренка; 01 червня біля селищного клубу проведені заходи до Дня захисту дітей; 08 червня у відділі освіти, культури, молоді та спорту Миколаївської селищної ради відбулась нарада з працівниками відділу освіти, культури, молоді та спорту на якій було розглянуто питання «Про підготовку закладів освіти до роботи в осінньо-зимовий період в закладах освіти та культури».

Голова Миколаївської селищної ради Віктор Купченко



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь