Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Комісією з розгляду земельних спорів Миколаївської селищної ради проведено виїзне обстеження щодо пошкодження приватних посівів ярого ячменю на приватній земельній ділянці

Дата: 09.06.2023 14:50
Кількість переглядів: 99

Нещодавно, до Миколаївської селищної ради звернулася жителька с. Мар’янівка Ульяновського старостинського округу з питання пошкодження її посівів ярого ячменю.

5 червня комісією з розгляду земельних спорів Миколаївської селищної ради, а саме: у складі начальника відділу земельних відносин, екології та використання природних ресурсів Лесі Горковець, т.в.о. начальника відділу соціально економічного розвитку, комунальної власності, житлово комунального господарства, архітектури, транспорту та благоустрою Надії Чашук, головного спеціаліста відділу земельних відносин, екології та використання природних ресурсів Віталія Войченка, депутата селищної ради Григорія Вітренка було проведено обстеження даної земельної ділянки, яка знаходиться у приватній власності заявниці.

За результатами обстеження, комісією виявлено та встановлено факт пошкодження посівів ярого ячменю (шляхом проїзду невідомого транспортного засобу) площею 0,047 га та складено акт обстеження, примірники якого надано власниці земельної ділянки для подальшого звернення до правоохоронних органів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь