Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проведено нараду з важливих питань життєдіяльності Миколаївської громади

Дата: 07.06.2023 16:44
Кількість переглядів: 137

Фото без опису

Сьогодні, 7 червня голова селищної ради Віктор Купченко провів робочу нараду з керівниками комунальних закладів та установ, начальниками відділів і старостами старостинських округів Миколаївської селищної ради.

Першим на порядку денному розглянуто питання підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та соціально-культурної сфери Миколаївської селищної ради до роботи в осінньо-зимовий період 2023-2024 років. У ході розгляду детально обговорено забезпечення закладів паливом, які роботи необхідно провести по кожному об’єкту та забезпечення їх фінансування, графік виконання робіт. Головою селищної ради дане питання взято на особистий контроль. Надано доручення керівникам закладів та старостам старостинських округів в умовах воєнного стану забезпечити необхідні запаси палива відповідно до запланованих обсягів, перевірити роботу альтернативних джерел електроенергії (електрогенераторів) та інтернет зв`язку та поінформувати про всі вжиті заходи на наступній нараді.

Фото без описуФото без опису

У ході наради також заслухано інформацію т.в.о. начальника відділу соціально - економічного розвитку, комунальної власності, житлово - комунального господарства, архітектури, транспорту та благоустрою Надії Чашук, старост старостинських округів щодо об’єктів соціально-економічного розвитку, розташованих на території Миколаївської селищної ради, зокрема виготовлення проєктно-кошторисної документації, фінансування, проведення робіт окремо по кожному об’єкту.

Фото без опису

Стосовно зовнішнього вигляду, належного утримання та упорядкування об’єктів комунальної власності та інших підприємств, установ та організацій, розташованих на території Миколаївської селищної ради, доповіла головний спеціаліст відділу соціально - економічного розвитку, комунальної власності, житлово - комунального господарства, архітектури, транспорту та благоустрою Надія Шарандак.

Також доведено до відома керівників комунальних закладів, керівників відділів селищної ради інформацію про підготовку ними матеріалів відповідно до напрямку діяльності та подальшого їх надання для публікації на вебсайті селищної ради.

З вищевказаних питань головою селищної ради надано відповідні доручення.

Фото без опису

Акцентовано увагу на стані сплати земельного податку на території Миколаївської селищної ради. По даному питанню, голова селищної ради - доручив начальнику відділу земельних відносин, екології та використання природних ресурсів Миколаївської селищної ради Лесі Горковець спільно зі старостами старостинських округів до 20 червня 2023 року провести звірку нарахувань земельного податку, які були надані ГУ ДПС в Одеській області, а також роз’яснювальну роботу серед власників земельних ділянок по сплаті земельного податку за 2023 рік.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь