Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Участь голови Миколаївської селищної ради в онлайн нараді

Дата: 02.06.2023 18:55
Кількість переглядів: 117

Фото без опису

2 червня голова Миколаївської селищної ради Віктор Купченко разом з представниками ДСНС та Національної Поліції взяв участь в робочій онлайн нараді з головами територіальних громад району з питань життєдіяльності Березівського району та питання стану укриттів, їх безперебійної роботи та достатності оснащення, яку провів начальник Березівської РВА Віталій Лабуш.

По завершенню наради, голова селищної ради за участі представників ДСНС та Національної Поліції, головного спеціаліста відділу правового забезпечення діяльності селищної ради, запобігання та виявлення корупції промоніторили стан укриттів та доступ до них населення у Миколаївській громаді. На одному з об`єктів позитивних зрушень не відбулося, інший був зачинений.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

Віктор Купченко звернув увагу на стан укриттів, наявність речей першої необхідності, позначки маршруту евакуації до укриттів. Голова селищної ради наголосив про персональну відповідальність керівників балансоутримувачів укриттів - за належний стан та роботу укриттів, а також зазначив, що має бути цілодобовий доступ до захисних споруд для населення та надав низку доручень відповідальним особам за утримання укриттів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь