Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітання голови Миколаївської селищної ради Віктора Купченка з нагоди Міжнародного дня захисту дітей та Всесвітнього дня батьків

Дата: 01.06.2023 15:49
Кількість переглядів: 123

Дорогі юні друзі, шановні батьки!

У перший день літа щиро вітаю вас із Міжнародним днем захисту дітей!

Українські діти не мають страждати, не мають бачити жахіття війни! Вони повинні жити в щасливій європейській країні й не знати, що таке жорстокість, біль та насильство.

Усіма своїми діями ми, дорослі українці, повинні наближати перемогу над спільним ворогом, підтримувати наших Героїв-захисників, заради миру в Україні, заради щасливого майбутнього найдорожчого що у нас є – дітей! Кожна українська дитина має знати, що дорослі щодня борються за їхнє мирне та щасливе дитинство. Сьогодні пишеться нова історія України й у війні з російським агресором ми обов’язково переможемо.

Переконаний, що незабаром у всій Україні та нашій громаді замість повітряних тривог буде звучати щасливий дитячий сміх, народжуватимуться надії і здійснюватимуться дитячі мрії!

Любі діти! У цей день бажаю вам головного - мирного неба, а ще - добробуту і добра всім родинам, усім нашим діткам - здоров’я і радості й люблячих батьків поруч! Зичу кожній дитині щасливого майбутнього під мирним небом України!

Шановні дорослі! Обов’язок батьків – не просто забезпечувати необхідними умовами проживання та навчання, а захищати малечу від ранніх розчарувань, бути надійною опорою для дитини під час становлення її особистості, допомагати розвивати її природні здібності. Зігріймо теплом свого серця, увагою і ласкою тих юних співгромадян, життя яких не схоже на добру казку, допоможімо їм відчути радість спілкування. Впевнений, що об’єднавши зусилля, ми зробимо все, аби захистити наших дітей, уберегти їх від гіркоти розчарувань і зневіри. Адже саме від нас, дорослих, залежить те, як складеться доля кожної маленької людини, а відтак і нового покоління українців. Дякую всім батькам, вихователям, педагогам, соціальним працівникам за щоденну натхненну працю,  любов та турботу про дітей. Слова особливої поваги - людям, які піклуються про діточок, що залишилися без батьківської опіки і найбільше потребують тепла і любові.

З повагою,  голова Миколаївської селищної ради Віктор Купченко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь