Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Благодійні концерти на підтримку ЗСУ

Дата: 29.05.2023 16:12
Кількість переглядів: 84

🇺🇦Благодійні концерти на підтримку ЗСУ 🇺🇦

27 травня відбулися благодійні концерти на підтримку Збройних Сил України у селах Миколаївської територіальної громади Амбарів та Антонюки. У заходах взяли участь працівники культури - аматори місцевої сцени.

Хвилиною мовчання присутні на заходах вшанували памʼять загиблих синів і доньок - які ціною власного життя наближали перемогу над російським агресором.

«Світ тримається на небайдужих чуйних людях, не здатних пройти повз, завжди готових допомогти і надати підтримку. Щиро дякую всім жителям села, хто надавав і продовжує допомогу нашим захисникам та жителям деокупованих територій… Ваша допомога і підтримка надзвичайно цінні сьогодні - нехай ваші доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею», - наголошувала у вітальному слові староста Антонюківського старостинського округу Тетяна Іванченко.

«Кожна сьогоднішня зібрана гривня буде використана на потреби наших мужніх захисників, разом до перемоги. Слава Україні!» - підкреслювала ведуча заходів Ірина Кудерська.

 

У ході благодійних концертів на потреби ЗСУ було зібрано – 9 тис. 255 грн.

Дякуємо всім, хто долучився до заходів! Ваші великі серця захоплюють, надихають, спонукають та переконують, що разом ми – незламні, незборима сила! Лише разом і лише до перемоги!

Слава Україні! Героям Слава!

💙💛



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь