Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОДЕСЬКА ОБЛАСНА ДИТЯЧА КЛІНІЧНА ЛІКАРНЯ ОТРИМАЄ ЧЕРГОВУ ПАРТІЮ МЕДИЧНОЇ ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ З ВАЛЕНСІЇ

Дата: 25.05.2023 11:20
Кількість переглядів: 94

Фото без опису

Таку приємну новину повідомив Посол України в Іспанії Сергій Погорельцев, який перебуваючи з робочим візитом у Валенсії, у супроводі Почесного консула України у Валенсії Пабло Гіля, зустрівся з представниками Конфедерації підприємців Автономії Валенсія та відвідав логістичний центр неурядової організації “Farmamundi” з нагоди відправки нової партії лікарських засобів та медичних виробів для Одеської обласної дитячої клінічної лікарні.

“Farmamundi” є першою іспанською некомерційною організацією, яка спеціалізується на постачанні лікарських засобів та засобів гігієни в надзвичайних ситуаціях, та підтримує в Україні різноманітні проекти, серед яких у пріоритеті ті, які пов’язані з медициною. З початку повномасштабного російського вторгнення, “Farmamundi” здійснила відправку 186 вантажів гуманітарної допомоги, загальною вагою у 107 тонн. Відправлення чергової партії до Одеси стало можливими завдяки внескам Grupo Dacsa, COF de Coruña та Farmamundi.

“Народ України, в умовах війни, продовжує потребувати гуманітарної допомоги. Особливо це стосується лікарень, зокрема таких як Одеська та Івано-Франківська дитячі обласні лікарні. Нова партія постачання, яку отримають одесити, складається зі знеболюючих препаратів, протизапальних ліків, антибіотиків, сечогінних та ще багатьох інших важливих і дуже необхідних медичних препаратів. Також будуть гігієнічні засоби для перев’язки, накладання швів, зонди та ін’єкційні засоби. Переконана, що нова поставка для наших українських друзів та партнерів посилить лікарняну аптеку Одеської дитячої клінічної лікарні” – зазначила президент організації “Фармамунді” Сара Вальверде.

“Заручившись підтримкою усіх небайдужих людей тут в Іспанії, ми докладаємо зусиль, щоб забезпечити дитячі лікарні, зокрема і в Одесі, усім необхідним, аби наші лікарі завжди мали можливість якісно й швидко виконувати свою роботу. У дитячих лікарів своя лінія фронту і вона проходить саме в лікарнях. То ж висловлюю вдячність від себе та усіх медпрацівників Одеси і Одеської області тим, хто підтримує нас і допомагає нашим українських медзаклада”, – сказав під час огляду гуманітарного вантажу Посол України в Іспанії Сергій Погорельцев.

Також в рамках візиту до Валенсії Сергій Погорельцев разом з Міністром закордонних справ Іспанії Хосе Мануель Альбарес, взяв участь в інформативному сніданку, який організувала редакція газети “Las Provincias”. Посол України в Іспанії подякував за потужну підтримку нашої країни спільнотою Валенсії та за дорученням керівництва держави вручив Відзнаку Президента України “За оборону України” Почесному консулу України в Валенсії Паблу Хілю і українському волонтеру Олександру Носенку, а також Подяки Генеральному директору і Президенту організації “Farmamundi” Сарі Вальверде та Хоану Пересу.

Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

 

 

Джерело:https://oda.od.gov.ua/odeska-oblasna-dytyacha-klinichna-likarnya-otrymaye-chergovu-partiyu-medychnoyi-gumanitarnoyi-dopomogy-z-valensiyi/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь