Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В.о. голови Одеської обласної державної адміністрації Борис Волошенков взяв участь у IV Молитовному Сніданку в Одесі

Дата: 18.05.2023 17:24
Кількість переглядів: 98

В.о.голови Одеської обласної державної адміністрації Борис Волошенков, разом з головою Одеської обласної ради Григорієм, Діденком взяв участь у IV Молитовному Сніданку в Одесі, учасники якого зачитали молитви за Одещину, армію та воїнів-захисників, і за перемогу України.

У Молитовному сніданку взяли участь представники релігійних конфесій, народні депутати, представники місцевого самоврядування. Почесним гостем став Постійний представник США в НАТО (2008—2009 рр), спеціальний представник Державного департаменту США з питань України (2017—2019 рр) Курт Волкер.

«Молитовний сніданок – традиція, яка дозволяє людям різних світоглядних переконань, але об‘єднаних вірою в Бога, засвідчити, яке особливе значення Господь має у їхньому житті та житті всього суспільства. І сьогодні ми зібралися разом аби помолитися за Україну, за нашу владу, за людей, які сьогодні потребують допомоги, за тих, хто відстоює незалежність країни на фронті, за полонених, які, я вірю в це, обов’язково повернуться додому, за матерів, які чекають своїх синів. У важкі часи ми маємо бути ближчими один до одного та допомагати тим, хто цього потребує. Бо у цей непростий для України час ми маємо бути об’єднаними у вірі, молитві та любові до рідної землі. І спільною молитвою на Молитовному Сніданку ми показуємо, що віра в Бога серед мешканців багатонаціональної Одеси та Одеської області є не минулим, не музейним експонатом, а живою силою, здатною змінювати людину і світ навколо», – сказав в.о.голови Одеської ОДА Борис Волошенков.

Молитовні сніданки є традицією багатьох демократичних країн світу і слугують місцем об’єднання і розуміння людей різного напрямку діяльності. Більше 60 років вони проходять у Конгресі США, Європарламенті, Німеччині, Великій Британії, Норвегії та інших державах. В Україні молитовні зібрання проводяться з 2011 року.

 

 

Джерело:https://oda.od.gov.ua/v-o-golovy-odeskoyi-oblasnoyi-derzhavnoyi-administracziyi-borys-voloshenkov-vzyav-uchast-u-iv-molytovnomu-snidanku-v-odesi/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь