Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Миколаївці відбулися заходи до Міжнародного дня сім’ї

Дата: 15.05.2023 13:33
Кількість переглядів: 139

Фото без опису

З родини починається життя людини, тут відбувається формування її як громадянина. Вона - джерело любові, поваги те, на чому будується будь-яке цивілізоване суспільство, без чого не може існувати людина.

Міцний сімейний устрій, повага до жінки-матері, до батьків, духовна єдність поколінь, гостинність, дотримання сімейних цінностей - завжди було притаманне українському народові.

Відповідно до резолюції Генеральної Асамблеї ООН від 20 вересня 1993 року було запроваджено Міжнародний день сім’ї, який відзначається щороку 15 травня.

12 травня у Миколаївці відбулися заходи до Міжнародного дня сім’ї, організовані сектором культури відділу освіти, культури, молоді та спорту Миколаївської селищної ради. Діти та дорослі стали учасниками різноманітних конкурсів «Мамо, тато, я –найкраща сім’я».

Фото без описуФото без описуФото без опису

За оцінками журі I місце посіла команда «VIP» - родина Виверців з смт Миколаївки, II місце команда «Пілігрим» - родина Мочарних з смт Миколаївки, III місце команда «Злагода» з с. Ульяновки - родина Гулів, усіх їх відзначено сертифікатами на придбання цінних подарунків.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь