Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Віктор Купченко: «Не словом, а ділом! Маємо працювати разом на благо громади!»

Дата: 10.05.2023 08:27
Кількість переглядів: 208

Фото без опису

9 травня у Миколаївці, в центрі відбулося відкриття оновленого дитячого майданчика, який нещодавно жителі Миколаївки полагодили власноруч. Відновлення майданчика відбулося завдяки ініціативи жительки Миколаївки Людмили Старник, а підтримали її місцеві жителі в т.ч. і батьки маленьких дітей.

Фото без опису

Запросили на захід і голову Миколаївської селищної ради Віктора Купченка.

Фото без опису

Радіти було чому, адже ігрові об’єкти, стали настільки оновленими, що їх важко було впізнати.

Фото без описуФото без описуФото без опису

«Завдяки небайдужим жителям селища, благоустрій Миколаївки покращується. Дякую всім, хто прийняв участь у ремонті ігрових об’єктів та наведенні порядку на дитячому майданчику, залишивши свої справи вдома. А також за свято, яке ви подарували дітям. За те, що ви не стоїте осторонь питання благоустрою у громаді. Сьогоднішній приклад засвідчив, що робити справи на благо громади, можливо за умови об’єднання наших спільних зусиль. Діти повинні зростати в атмосфері безмежної любові й турботи з боку як батьків, так і влади, бо вклад у наших дітей - це вклад у наше майбутнє. Нехай ваш добрий внесок повернеться до вас сторицею, а іншим жителям населених пунктів громади буде гарним прикладом»,- зазначив голова Миколаївської селищної ради Віктор Купченко.

До слів подяки приєдналася і Людмила Старник.

«Хочемо розвивати громаду? Робити корисні справи для кожного, щоб люди відчули реальні зміни підвищення рівня життя? Мусимо зрозуміти, що маленькі добрі справи кожного жителя селищної ради є помітними у загальній картині розвитку громади. Жителі Миколаївської громади гідні достойного життя, яке творити нам разом. Дякую за співпрацю та розуміння всім учасникам, що взяли участь у відновленні дитячого майданчика»,- сказала Людмила Михайлівна.

Фото без опису

На майданчику панував радісний настрій, діти із задоволенням випробували гойдалки, гірки. Все це викликало у дітвори багато позитивних емоцій, їх обличчя сяяли щирими посмішками.

Це була приємна подія :як для малечі, так і для дорослих - всі залишилися задоволеними.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь