Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Людмила Старник: крок за кроком, спільними зусиллями з місцевою владою, жителі продовжують змінювати на краще життя в своїй громаді

Дата: 09.05.2023 14:00
Кількість переглядів: 146

Фото без опису

Дворові дитячі майданчики майже ніколи не пустують, зовсім маленьких діток сюди приводять батьки, трохи старші діти гуляють вже самі.

Майданчик в центрі Миколаївки, без сумніву, найулюбленіше місце проведення вільного часу для малечі. Але під впливом атмосферних явищ фарба на гойдалках та інших конструкціях полущилася, місцями й зовсім злізла. Також,за тривалий період експлуатації, на гойдалках та каруселях, деякі конструкції на майданчику зламались, а це в свою чергу, могло призвести до травмування дітей. Тому, за моєї ініціативи, силами небайдужих жителів селища, був проведений благоустрій, зламані конструкції полагоджено та замінено на нові, пофарбовано у яскраві кольори.

До благоустрою на майданчику долучилися: брати Олександр та Андрій Бущани, Володимир Чуй, Володимир Медвідь, Віталій Лайко (ВПО), Сергій Ісайко, Марк Какора, Петро Старник.

Хлопці виконали чималий обсяг робіт, полагодивши гойдалки, лавки, урни. Всі зварювальні і ремонтні роботи: встановлення великого брусу, шліфування та встановлення нових дошок, завезення піску, його погрузку і розгрузку, зробили власними інструментами і транспортом - всього за один день. Подяка Марії Козаченко за наданий ліс, з якого виготовлялися дошки та подяка за виготовлення брусу Віктору Дранчуку. Доставку брусу здійснив Анатолій Петренко, а його погрузку і розгрузку завідуючий господарством селищної ради Д.В. Михайленко разом з працівниками КП «Миколаївське». Прибиранням на майданчику займалися Ніна Голик з донькою Оксаною та Надія Дерещук.

6 травня, небайдужі жителі Миколаївки пофарбували відремонтований дитячий майданчик. Фарбу придбали: Катерина Заліпська, Володимир Гупало, Оксана Шпачінська, Таїсія Мотрук, Петро Старник, а левову частину у придбання фарби вніс Віталій Пащенко.

Крок за кроком, спільними зусиллями з місцевою владою, жителі продовжують змінювати на краще життя в своїй громаді.

Жителька Миколаївки Людмила Старник



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь