Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В.о.голови Одеської обласної державної адміністрації Борис Волошенков вручив Відзнаку Президента України «За оборону України» учасникам аварійно-відновлювальних робіт з ліквідації наслідків ракетних обстрілів

Дата: 28.04.2023 16:05
Кількість переглядів: 133

В.о.голови Одеської обласної державної адміністрації Борис Волошенков вручив Відзнаку Президента України «За оборону України» учасникам аварійно-відновлювальних робіт з ліквідації наслідків ракетних обстрілів, спеціалістам підприємств, які провели ремонт і відновлення енергомереж та енергетичного обладнання, забезпечили надійне енергопостачання споживачів Одеської області і безпосередньо Одеського району, учасникам відновлення працездатності промислових та морських підприємств регіону, благодійникам та волонтерам – тим людям, які потужно і систематично допомагають армії.

«Висловлюю подяку всім, хто працює щодо забезпечення роботи енергетичної системи Одещини, хто повертає стабільність регіональній енергетиці після російських ударів ракетами та дронами. Мужність та самовідданість одеських енергетиків виявилися найголовнішою підтримкою та опорою для всіх мешканців області в осіння та зимові дні. Сотні фахівців стали на захист осель одеситів на енергетичному фронті. Попри постійну загрозу, аварійні бригади енергетиків лагодили пошкоджені ворогом лінії та обладнання та зробили усе можливе для того, аби повернути світло і тепло в оселі жителів Одеської області якнайшвидше. Переконаний, що разом з такими працьовитими та відданими Одещині людьми, з різних сфер життєдіяльності, ми подолаємо ворога та повернемо в Україну мир, тепло, світло і радість!» – сказав у своєму вітальному слові ву.о.голови одеської ОДА Борис Волошенков. 

Серед нагороджених – представники Південного територіального управління обслуговування мережі Приватного акціонерного товариства «Національна енергетична компанія «Укренерго»; Акціонерного товариства «ДТЕК Одеські електромережі»; Акціонерного товариства «Одеський припортовий завод»; групи компаній Arber Fashion Group; Дальницького добровольчого формування №1; Центру надання адміністративних послуг у місті Чорноморськ, а також представники Одеської районної військової адміністрації.

«Дякую Президенту за велику довіру – це почесно і відповідально, особливо в умовах війни, яка стала викликом для всіх одеситів та мешканців Одеського району, який ми з гідністю та відвагою прийняли. Повсякденна робота органів влади суттєво змінилися в умовах воєнного стану. І вторгнення росії зумовило всіх швидше реагувати на виклики не лише в зонах бойових дій, а й у тилу. То ж ми і надалі будемо працювати неустанно. Кожен на своєму місці, в команді Одеської районної військової адміністрації, буде робити все можливе, а інколи й неможливе, щоб пришвидшити настання миру та Перемоги в Україні!» – сказав на церемонії нагородження Начальник Одеської РВА Юрій Крук.

Джерело: https://oda.od.gov.ua/v-o-golovy-odeskoyi-oblasnoyi-derzhavnoyi-administracziyi-borys-voloshenkov-vruchyv-vidznaku-prezydenta-ukrayiny-za-oboronu-ukrayiny-uchasnykam-avarijno-vidnovlyuvalnyh-robit-z-likvidacziy/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь