Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В.о.голови Одеської обласної державної адміністрації Борис Волошенков вручив відзнаки Президента України «За оборону України» представникам агропромислового сектору регіону

Дата: 28.04.2023 10:25
Кількість переглядів: 90

27 квітня в.о. голови Одеської обласної державної адміністрації Борис Волошенков вручив відзнаки Президента України «За оборону України» представникам агропромислового сектору регіону, які з перших днів війни розпочали допомогу армії, біженцям та жителям міст у місцях активних бойових дій; передавали автомобілі на потреби ЗСУ; перераховували гроші на територіальну оборону; надавали захисникам дизельне паливо. Одним словом – зробили особистий вагомий внесок у забезпечення продовольчої безпеки регіону та країни в цілому, і надали сотні тонн продовольства та благодійної допомоги для Збройних Сил України.

Вітаючи присутніх у залі, Борис Волошенков наголосив, що аграрії Одещини виконують роботу щодо забезпечення на двох фронтах. Відправляють гуманітарні вантажі сьогодні і думають, чим годувати країну завтра — а це вже робота в полях.

«У цей надзвичайно складний для України час наші військові боронять країну зі зброєю в руках. І упевнений, що героїзм Збройних Сил повинен бути підкріплений успіхами і в соціально-економічній сфері. Саме тому одеські аграрні підприємства активно працюють тут у тилу, на економічному фронті. Аграрії адаптувались до роботи в умовах воєнного стану, регіональний агросектор працює і навіть розвивається наскільки це можливо тепер. Сьогодні ми привітали і нагородили Відзнакою Президента тих фахівців своєї справи, які доклали максимум зусиль, щоб забезпечити безперебійне виробництво і постачання агропродукції, тому що під час війни продовольча безпека є важливим елементом загальної системи безпеки у країні. Аграрна Одещина – це сотні підприємств, які виробляють різні види продукції. Область є самодостатньою. Регіон не тільки сам себе годує, а й допомагає іншим областям України. Завдяки сміливості та професіоналізму наших сільгоспвиробників зібрано минулорічний врожай і проведено посівну під врожай вже 2023 року, адже нагодувати країну, і допомогти при цьому бідним країнам світу, потрібно і сьогодні, і в наступному сезоні. Керівниками агропідприємств з усіх районів області надано гуманітарну допомогу не лише для сусідніх з нами Миколаївської та Херсонській областей, а й багатьом іншим регіонам. Так на Київщину, у перший місяць війни, відправлено десятки вагонів продовольчого зерна і вантажівки з продовольством. Фермери постійно передають на потреби Збройних Сил України автівки, якісні продукти харчування, закуповують амуніцію та сучасну техніку. Одеські аграрії стійко та гідно тримають свій продовольчий фронт. І не втомлюються допомагати війську. Дякую всім за незламніть і працьовитість!» – сказав у своєму вітальному слові в.о.голови Одеської обласної державної адміністрації Борис Волошенков.

 

Джерело:https://oda.od.gov.ua/v-o-golovy-odeskoyi-oblasnoyi-derzhavnoyi-administracziyi-borys-voloshenkov-vruchyv-vidznaky-prezydenta-ukrayiny-za-oboronu-ukrayiny-predstavnykam-agropromyslovogo-sektoru-regionu/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь