Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Громада, як одна родина, – єдина і в радості, і в скорботі...

Дата: 25.04.2023 20:49
Кількість переглядів: 120

Фото без опису

Сьогодні в Миколаївці у «Сквері Пам’яті», біля пам’ятного знака «Пам’яті невинно убієнних», протоієреєй Православної Церкви України, настоятель парафії Святителя Миколая Чудотворця смт Миколаївка Березівського району Віктор Дранчук відслужив громадську панахиду.

Фото без опису

«Громада, як одна родина, – єдина і в радості, і в скорботі... Зовсім недавно ми разом зустрічали світле свято Воскресіння Господнього, а з приходом Радониці всі православні християни поминають своїх рідних і близьких, які на жаль навіки відійшли у вічність. Ці пам’ятні дні, змушують вкотре замислитися над сенсом земного буття, гостріше, аніж зазвичай, усвідомити справжню ціну миру і людського життя. Молитва за померлих – це найбільше і найголовніше, що ми можемо зробити для тих, хто відійшов у світ інший»,- наголосив протоієреєй Віктор Дранчук.

Фото без описуФото без опису

Далі, настоятель парафії Святителя Миколая Чудотворця, відслужив громадську поминальну панахиду, згадавши у поминальному слові усіх померлих та загиблих, жертв голодоморів, жертв політичних репресій, українських Героїв усіх часів, які ціною власного життя відстоювали територіальну цілісність та незалежність України.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь