Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося засідання виконавчого комітету Миколаївської селищної ради

Дата: 25.04.2023 17:02
Кількість переглядів: 96

Фото без опису

Сьогодні відбулося засідання виконавчого комітету Миколаївської селищної ради, його провела секретар виконавчого комітету Галина Козаченко. Участь у засіданні взяли члени виконкому, старости старостинських округів громади.

Фото без описуФото без опису

У ході засідання розглянуті та затверджені плани заходів у квітні-червні 2023 року на території Миколаївської селищної ради з відзначення: 37-ої річниці Чорнобильської катастрофи та Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС; Дня пам’яті та примирення та 78-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні; Міжнародного дня сім`ї; Всесвітнього дня вишиванки; Дня Європи в Україні; Дня захисту дітей; 27-ї річниці Конституції України.

Фото без опису

Також прийняті рішення щодо утворення комісії для проведення обстеження пасік, розташованих в межах населеного пункту на предмет відповідності вимогам дотримання норм чинного законодавства; затвердження Порядку видачі дубліката свідоцтва про право власності на нерухоме майно у разі втрати або зіпсування оригіналу документа та видачу дубліката свідоцтва про право власності на нерухоме майно.

Розглянуті звернення жителів громади які опинилися у складних життєвих обставинах та прийняте відповідне рішення щодо надання одноразової матеріальної допомоги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь