Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Спортсмени Одещини продовжують виборювати призові місця та перемагати на міжнародних та всеукраїнських аренах, демонструючи незламний дух та жагу до перемоги

Дата: 24.04.2023 16:18
Кількість переглядів: 114

ДЗЮДО 🥋
Ігор Цуркан завоював бронзу у ваговій категорії до 81 кг на етапі Кубка Європи серед юніорів, який проходив у Познані (Республіка Польща).

ПЛАВАННЯ 🏊🏻
Вадим Науменко завоював дві медалі на престижному міжнародному турнірі «Malmsten Swim Open Stockholm 2023». Вадим став срібним призером на дистанції 200 м на спині і у комплексному плаванні.

ГАНДБОЛ 🤾‍♂️
Дві гандбольні команди з Одеської області – «Одеса» та «Ізмаїл» вийшли до фіналу чотирьох Кубку України з гандболу серед чоловіків. В 1/4 фіналу у спортивному комплексі Національного університету «Одеська політехніка» «Одеса» двічі впевнено здолала ужгородські «Карпати» (33:28, 37:26), а «Ізмаїл» – київський «ЦСКА-ШВСМ» (34:26, 37:30).

ФУТБОЛ ⚽️
У 22 турі Української Прем’єр Ліги одеський «Чорноморець» на виїзді переміг криворізький «Кривбас» з рахунком 3:2. За «моряків» голами відзначилися Кузик та двічі Алефіренко.

ТРАДИЦІЙНЕ КАРАТЕ🥋
На чемпіонаті України серед юнаків, юніорів, молоді та дорослих спортсмени Одеської області завоювали 19 медалей (6 золотих, 8 срібних та 5 бронзових).

Вітаємо наших спортсменів з успішним виступом на змаганнях! Так тримати!

 

Джерело:https://oda.od.gov.ua/sportsmeny-odeshhyny-prodovzhuyut-vyboryuvaty-pryzovi-misczya-ta-peremagaty-na-mizhnarodnyh-ta-vseukrayinskyh-arenah-demonstruyuchy-nezlamnyj-duh-ta-zhagu-do-peremogy/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь