Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ВІКТОР КУПЧЕНКО: ПІД ЧАС ВІЙНИ КОЖЕН ПОВИНЕН ВИКОНУВАТИ СВОЮ МІСІЮ

Дата: 24.04.2023 09:34
Кількість переглядів: 125

Фото без опису

Існує безліч способів визначити своє призначення, і один з них нам пропонує поклик власного серця.

Марченко Микола Євгенійович вже 11 років працює водієм шкільного автобусу Ульяновського ЗЗСО. Професіонал, який має чітко виражену громадянську позицію. Завжди на посту,він дуже скромний і про непросту роботу практично нічого не розповідає. З початку повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну, Микола Євгенійович здійснює не тільки підвіз учнів до школи, а й доставку гуманітарних вантажів ,коли ще тільки відбувалося комплектування військових частин ЗСУ і наші земляки-бійці Збройних Сил України потребували допомоги, він, хоча це не стосується його прямих обов’язків, доставляв допомогу від жителів громади землякам –військовослужбовцям ЗСУ, і сьогодні теж виконує інші важливі доручення.

Фото без описуФото без опису

«У вільний час М.Є. Марченко бере активну участь в художній самодіяльності громади. Микола Євгенійович - добрий господар, хороший сім’янин. Це водій з великої літери, гордість нашого навчального закладу»,- зазначає директор Ульяновського ЗЗСО Людмила Вітренко.

«Спільними зусиллями, допомогою кожного з нас Збройним Силам України, ми наближаємо день перемоги над російським загарбником. Більше б таких людей, як Микола Марченко»,- зазначив голова селищної ради Віктор Купченко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь