Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ВІКТОР КУПЧЕНКО: ПРИЄМНО ЖИТИ І ПРАЦЮВАТИ З ЛЮДЬМИ, ЯКІ ВБОЛІВАЮТЬ ЗА РОЗВИТОК ГРОМАДИ

Дата: 24.04.2023 09:27
Кількість переглядів: 189

Відповідно до рішення виконкому Миколаївської селищної ради №17 від 13.03.2023 року на території селищної ради протягом березня – травня 2023 року триває двомісячник з благоустрою озеленення та поліпшення санітарного стану населених пунктів. Так, з 17 по 21 квітня на території населених пунктів Миколаївської селищної ради проводилися відповідні роботи з благоустрою, а саме: в смт Миколаївка покошено траву в паркових зонах та парку біля адмінбудівлі на площі 300 м кв. Покошено траву від лікарні до адмінбудівлі з обох сторін площа приблизно 3 кілометри. Проведено підмітання дороги та центральної паркової зони. Обсапано траву понад бордюром навколо парку у центрі селища. За інформацією старости Олексіївського старостинського округу Віктора Янова для робіт з благоустрою було залучено техніку ТОВ «АГРОШЛЯХБУД-3», роботи проводив Аветісян Ромік Ванікович. Виконано наступний об'єм робіт: вирівнювання дороги з с. Олексіївка до с.Сухий Яр, з метою привести дорогу у проїзний стан. А також впорядкування - грейдерування узбіч ділянки дороги з с. Василівка до с. Олексіївка.

«У цьому році, Аветісян Ромік Ванікович, вже не вперше безкоштовно надає допомогу технікою у проведенні робіт з благоустрою на території Миколаївської територіальної громади. Дуже приємно жити і працювати з людьми, які вболівають за розвиток громади. Від себе особисто, старост старостинських округів і від імені жителів громади висловлюю Вам, шановний Ромік Ванікович, щиру подяку за цю безкорисну допомогу нашій громаді. Ваша допомога – це вагомий внесок у розвиток благоустрою і, безсумнівно, відчутна підтримка нашої громади. Впевнений, що Ваш приклад показовий і для інших. Бажаю Вам, здоров’я, добробуту і побільше тепла на Вашому життєвому шляху. Сподіваюся на подальшу плідну співпрацю в рамках підтримки нашої громади»,- сказав голова Миколаївської селищної ради Віктор Купченко.

За інформацією старости Антонюківського старостинського округу Тетяни Іванченко вивезено сміття та прибрано сухостій в с. Антонюки біля будівлі амбулаторії загальної практики сімейної медицини та територію біля адмінбудівлі старостату. В с. Антонюки продовжено роботу на кладовищі з вирубки чагарників, загрібання залишків сухого листя та трави, косіння трави на площі 200 м кв.. В с. Романівка продовжено роботу по прибиранню території парку біля сільського клубу та прилеглої території на площі 100 м кв.. В с. Амбарів продовжено роботу на кладовищі з вирубки чагарників, загрібання залишків сухого листя та трави, косіння трави на площі 200 м кв..

За інформацією старости Новопетрівського старостинського округу Анатолія Фізіка викошено узбіччя дороги в межах села Новопетрівка 1300 м кв.. Покошено 600 м кв. сухої трави понад дорогою від Новопетрівки в бік села Антонюки.

За інформацією діловода Ульяновського старостинського округу Світлани Гайдук проведено роботи з благоустрою на території кладовища в селі Тарасівка, покошено траву - центральний вхід 20 м кв. та місце для проведення поминальної панахиди 200 м кв.. Вирубано чагарники біля старого клубу та полагоджено пам’ятник загиблим воїнам у роки Другої світової війни.

«Продовжуємо здійснювати заходи з благоустрою населених пунктів громади. Шановні жителі громади, керівники установ та організацій, підприємств різних форм власності! В черговий раз звертаюся до вас щодо приведення в належний санітарний стан своїх територій – розчищення їх від сміття, бур’янів, самосійних дерев, кущів, чагарників. Пам’ятаємо! Чистота та комфорт в першу чергу залежить від кожного з нас. Тож долучайтеся до робіт з благоустрою. Не будьте байдужими. Дякую всім небайдужим жителям громади у кожному населеному пункті, хто об’єднався навколо спільної справи і долучився своєю працею до робіт з благоустрою»,- зазначив голова селищної ради Віктор Купченко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь