Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В.о.голови Одеської обласної державної адміністрації Борис Волошенков зустрівся з Президентом регіону Прованс-Альпи-Лазурний Берег Рено Мюзельє

Дата: 20.04.2023 14:39
Кількість переглядів: 115

19.04.2023 року в.о.голови Одеської обласної державної адміністрації Борис Волошенков зустрівся з Президентом регіону Прованс-Альпи-Лазурний Берег Рено Мюзельє, візит якого до Одещини, відбувся в рамках Міжнародного Саміту міст та регіонів «ПАРТНЕРСТВО ЗАРАДИ ПЕРЕМОГИ».

Нагадаємо, що офіційному візиту передувало, у грудні 2022 року, урочисте підписання Декларації про співпрацю між Одеською областю та Регіоном Прованс-Альпи-Лазурний Берег в рамках 5-го щорічного форуму «Середземномор’я майбутнього», що проходив у місті Марсель.

Першочергово, учасники двосторонньої зустрічі, вшанували пам’ять загиблих Захисників України на Західному кладовищі.

Під час зустрічі в Одесі сторони обговорили наступні кроки двосторонньої співпраці, зокрема надання гуманітарної допомоги та участь представників регіону-партнеру у розробці Стратегії повоєнного відновлення Одеської області.

“Французька сторона висловила бажання долучитись до роботи з підготовки Стратегії відновлення Одещини, зокрема, шляхом участі у робочих зустрічах за відповідними напрямках і запросила до реалізації спільних проєктів в контексті реалізації програм Європейського Союзу” – відзначив за результатими переговорів Борис Волошенков.

Також під час візиту Президента регіону Прованс-Альпи-Лазурний Берег до Одеської області було оголошено про передачу трьох реанімаційних столів, для Одеської обласної дитячої лікарні, через українсько-французьку організацію Aide Médicale et Caritative France-Ukraine.

Торкнулись в розмові і питань пов’язаних з актуальною безпековою ситуацією, і обов’язковим пунктом програми французької делегації став огляд об’єктів в центрі Одеси, який нещодано включено до списку історичної спадщини ЮНЕСКО.

 

Джерело:https://oda.od.gov.ua/v-o-golovy-odeskoyi-oblasnoyi-derzhavnoyi-administracziyi-borys-voloshenkov-zustrivsya-z-prezydentom-regionu-provans-alpy-lazurnyj-bereg-reno-myuzelye/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь