Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулися чергові змагання з міні-футболу

Дата: 19.04.2023 16:28
Кількість переглядів: 104

Фото без опису

15 квітня в Миколаївці відбувся турнір з міні-футболу присвячений пам`яті Миколи Павлія. У змаганнях взяли участь команди «Арсенал», «Колос» та «Атлант». На початку змагань футболісти хвилиною мовчання вшанували пам`ять одного з кращих свого часу нападників Миколаївського футболу, усіх Героїв і мирних громадян хто віддав своє життя через вторгнення російської федерації в Україну.

Фото без опису

Першими на футбольному майданчику грали «Арсенал» та «Колос». Гра проходила з великою перевагою гравців «Арсеналу», що й показав рахунок 6:0. Пента-триком відзначився Максим Паюл та ще один гол забив Владислав Чапайда. На жаль і в другій грі «Колос» поступився «Атланту» з рахунком 4:7. У переможених два гола забив Юрій Петрусенко, по голу забили Микола Калкутін та Михайло Петрусенко. У переможців хет-триком відзначилися Іван Танасійчук і Іван Муравйов, а також гол забив юний гравець Денис Мардаренко.

Красивою та технічною була гра між командами «Атлант» та «Арсенал». Лише на останніх хвилинах, забивши три гола, гравці «Атланту» зуміли вибороти перемогу з рахунком 8:4. У «Атланту» відзначилися: пента-криком Іван Муравйов, дублем Іван Танасійчук та голом Денис Мардаренко. У «Арсеналу» три гола забив Владислав Чапайда та один Максим Паюл.

Кращих футболістів змагань: воротар – Василь Барбул, захисник – Сергій Шкрептій, нападник – Іван Муравйов; кращий гравець – Іван Танасійчук та команди нагороджено грамотами.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Іван Смикавчук, провідний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту Миколаївської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь