Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

І-й заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Борис Волошенков взяв участь в церемонії випуску та посвячення в захисники правопорядку поліцейських Одеського державного університету внутрішніх справ.

Дата: 13.04.2023 10:33
Кількість переглядів: 112

Фото без опису

«Вищий навчальний заклад, який Ви закінчили, з честю виконав свою високу місію – долучив Вас до джерел культури та духовності, збагатив скарбами юридичних наук, указав на високі горизонти національної свідомості та громадянського сумління, збагатив історичною пам’яттю та гордістю за велич України. Позаду роки навчання, а попереду робота та побудова кар’єри. Ви будете визначати інтелектуальний і правозахисний потенціал нашої країни. Ви – молода еліта, наш кадровий ресурс, здатний зробити Україну сильною і процвітаючою» – сказав у своєму вітальному слові Борис Волошенков.

Вручаючи дипломи І-й заступник голови Одеської ОДА висловив переконання, що диплом Одеського державного університету внутрішніх справ є високим знаком якості освіти.

«Я радий вітати випускників із свідомим та важливим вибором у житті – стати на захист українського народу, протистояти злочинності та зміцнювати правопорядок у державі. Це велика відповідальність. Завжди пам’ятайте, що за кожним Вашим рішенням і кожним підписом – доля конкретної людини. Будьте прикладом дисциплінованості, відповідальності, самовідданості та мужності. Бажаю вагомих успіхів у службі, кар’єрного росту, втілення всіх ваших мрій та сподівань! У добру путь!» – сказав І-й заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Борис Волошенков.

Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

Джерело:https://oda.od.gov.ua/i-j-zastupnyk-golovy-odeskoyi-oblasnoyi-derzhavnoyi-administracziyi-borys-voloshenkov-vzyav-uchast-v-czeremoniyi-vypusku-ta-posvyachennya-v-zahysnyky-pravoporyadku-policzejskyh-odeskogo-derzhavnogo-un/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь