Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПРОВЕДЕНО ЧЕРГОВУ НАРАДУ ЗІ СТАРОСТАМИ СТАРОСТИНСЬКИХ ОКРУГІВ, КЕРІВНИКАМИ СТРУКТУРНИХ ПІДРОЗДІЛІВ СЕЛИЩНОЇ РАДИ, КЕРІВНИКАМИ УСТАНОВ ТА ОРГАНІЗАЦІЙ

Дата: 10.04.2023 15:13
Кількість переглядів: 66

Фото без опису

Сьогодні голова селищної ради В.Л. Купченко провів чергову робочу нараду зі старостами старостинських округів селищної ради, керівниками структурних підрозділів селищної ради, керівниками установ та організацій.

На нараді обговорено роботу відділів селищної ради, установ та організацій селищної ради, спрямовану на вирішення проблемних питань мешканців громади, а також їх інформування щодо здатності держави ефективно протистояти загрозам будь-якого походження і характеру, адаптуватися до змін безпекового середовища, підтримувати стале функціонування всіх сфер життя. Головою селищної ради В.Л. Купченком надано доручення керівникам структурних підрозділів, установ та організацій щоп`ятниці надавати звіт про проведену роботу для узагальнення до загального відділу селищної ради.

Фото без опису

Також зі старостами  обговорено продовження робіт з благоустрою в населених пунктах селищної ради. Головою селищної ради В.Л. Купченком надано доручення старостам старостинських округів разом з головним спеціалістом з питань праці відділу соціально – економічного розвитку, комунальної власності, житлово – комунального господарства, архітектури, транспорту та благоустрою Миколаївської селищної ради вжити заходів до порушників правил благоустрою, а саме в разі необхідності – складати  протоколи порушень та надавати на розгляд адмінкомісії при виконавчому комітеті селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь