Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ВІКТОР КУПЧЕНКО:НАБЛИЖАЄМО ПЕРЕМОГУ РАЗОМ!

Дата: 29.03.2023 14:58
Кількість переглядів: 128

Фото без опису

Миколаївська селищна рада приділяє багато уваги та зусиль для підтримання внутрішньо переміщених осіб та соціально незахищених верств населення в наданні гуманітарної та інших видів допомог.

Селищна рада займається пошуком гуманітарної допомоги для задоволення виявлених першочергових потреб вищевказаним категоріям громадян та залучає для надання допомоги громадянам різні громадські організації, благодійні фонди, бізнес. Також селищна шукає різні можливості для допомоги Збройним Силам України.

Нещодавно було організовано зустріч землекористувачів громади, де було вирішено збирати кошти на потреби ЗСУ та обрано осіб із числа землекористувачів відповідальних за збір коштів на відповідних територіях Миколаївської територіальної громади.

24 березня цього року під час робочої зустрічі голови селищної ради Віктора Купченка, старост старостинських округів селищної ради та осіб уповноважених на збір коштів, були обговорені питання заявок про надання допомоги, що надходять від наших земляків, які проходять службу у Збройних Силах України. Зокрема, обговорювалися різні варіанти надання допомоги у придбанні необхідного автотранспорту. Також, на звернення наших земляків-військових Збройних Сил України, учасниками зустрічі було прийнято рішення щодо придбання кевларових шоломів та плитоносок. За результатами обговорення учасники зустрічі вирішили збиратися щоп’ятниці для координації спільних дій.

«Дякую усім аграріям, хто не стоїть осторонь, не є байдужим, займає активну громадську позицію в житті територіальної громади та долучається до допомоги Збройним Силам України! Кевларові шоломи вже у наших хлопців! Плитоноски вже проплачені! Збір коштів продовжується! Бажаючі прийняти участь у допомозі Збройним Силам України - можуть звернутися до старост для отримання інформації про відповідальну особу за збір коштів. Разом до перемоги! Слава Україні! Героям Слава!» - зазначив голова селищної ради Віктор Купченко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь