Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День благоустрою в Миколаївській територіальній громаді

Дата: 26.03.2023 13:15
Кількість переглядів: 71

Фото без опису

Найчарівніша пора року весна пробуджує природу і спонукає нас активно взятися за благоустрій та санітарне прибирання навколишнього середовища. Весняна толока Миколаївської територіальної громади у розпалі.

Сьогодні, 24 квітня 2023 року, в рамках підготовки до Великодня у Миколаївці відбулась весняна толока. Зокрема, працівники Миколаївської селищної ради, впорядковували територію біля адмінбудівлі селищної ради, паркову зону у центрі селища, територію біля меморіалу загиблим воїнам у роки Другої світової війни. Працівники установ та організацій впорядковували території адміністративних будівель та закріплені за ними ділянки і не тільки. Дружно, однією командою, вдалося зробити чимало.

21 березня завідуючий господарством селищної ради Д.В. Михайленко та працівники КП «Миколаївське» провели роботи з благоустрою на кладовищах у селах Дружелюбівка та Ставкове – розчистили територію кладовища від сухостою, порослі дерев, сухої трави, зрубаного гілля та побутового сміття.

За інформацією старости Олексіївського старостинського округу Віктора Янова проведено роботи з благоустрою на кладовищі в с. Морозова та на прилягаючій території . До виконання робіт з благоустрою було залучено техніку «АГРОШЛЯХБУД-3» керівник Р.В. Аветісян.

-Роботи з благоустрою та продовжуватимуться й надалі. Благоустрій нашої громади – це справа не одного дня і тільки разом ми зможемо зробити наше довкілля чистим!-зазначив голова селищної ради Віктор Купченко.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь