Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проведено чергову нараду зі старостами старостинських округів селищної ради та керівниками структурних підрозділів селищної ради

Дата: 13.03.2023 16:11
Кількість переглядів: 50

Сьогодні під головуванням голови селищної ради В.Л. Купченка за участі начальника Миколаївської державної податкової інспекції Головного управління ДПС в Одеській області Л.М. Старник відбулася чергова робоча нарада зі старостами старостинських округів селищної ради та керівниками структурних підрозділів селищної ради.

Фото без опису

Начальник Миколаївської державної податкової інспекції Головного управління ДПС в Одеській області Людмила Старник доповіла про порядок нарахування та сплати і мінімальної величини податкового зобов’язання (МПЗ) із сплати податків. Обговорено питання ,які можуть виникати в процесі даної роботи.

Фото без опису

Також,на нараді обговорено стан бюджетних надходжень до селищного бюджету зі сплати земельних податків. Голова селищної ради звернув увагу учасників наради на проведенні відповідної роз`яснювальної роботи з землевласниками щодо правильності та своєчасності сплати плати за землю, а також акцентував увагу присутніх на посиленій роботі з найбільшими боржниками по сплаті земельного податку з юридичних осіб та найбільшими боржниками по орендній платі з фізичних осіб. Обговорені проблемні питання, що виникають під час проведення реєстрації договорів (заміни сторони орендодавця), сплати орендної плати за землі.

Фото без опису

У зв’язку з виявленням невідповідностей в земельно-обліковій документації та наявних договорах оренди, з метою забезпечення дотримання вимог земельного, природоохоронного та податкового законодавства, вирішили направити листи землекористувачам (орендарям) земельних ділянок з вимогою привести власні договори оренди землі у відповідність до норм чинного законодавства та нормативних актів .

-В першу чергу необхідно приділити увагу проведенню відповідних юридичних дій щодо належного документального оформлення земельних ділянок та сплаті замельного податку з юридичних осіб і орендній платі з фізичних осіб -, наголосив Віктор Леонідович.

Також на порядку денному розглянуто питання проведення робіт з благоустрою населених пунктів Миколаївської територіальної громади та продовження проведення детальної роз`яснювальної роботи серед населення щодо рекрутингової кампаніії “Гвардія наступу” старостами старостинських округів селищної ради.

За підсумками наради головою селищної ради надані відповідні доручення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь