Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Головне управління Держпродспоживслужби в Одеській області повідомляє.

Дата: 12.03.2023 08:40
Кількість переглядів: 50

📧 Отримали листа від Європейської системи швидкого оповіщення про харчові продукти і корми (𝗥𝗔𝗦𝗙𝗙) від 2 березня 2023 року №2023.1260-fup 4 стосовно виявлення норовірусу в устрицях (𝗖𝗿𝗮𝘀𝘀𝗼𝘀𝘁𝗿𝗲𝗮 𝗴𝗶𝗴𝗮𝘀), що експортувалися з Франції 🇫🇷 (виробник: Les jardins ostréicoles de tatihou, France; пакувальник: Friulpesca SRL, Italy) до України 🇺🇦 (одержувач: ТзОВ «МЕТРО Кеш енд Кері Україна», проспект Петра Григоренка, 43, м. Київ).

❗️ Звертаємося до операторів ринку: у разі виявлення вказаного вантажу в обігу просимо повідомити Головне управління Держпродспоживслужби в Одеській області:

✉️ м. Одеса, вул. 7-а Пересипська, 6

📱+380487161301

📝 Довідково

Норовірус («хвороба зимової блювоти», «вірус круїзного судна») – найпоширеніша причина катару шлунка та кишечника (гастроентерит). Перша ознака норовірусу, зазвичай – раптове хворобливе відчуття, що супроводжується сильною блювотою та водянистою діареєю. Деякі люди також можуть відчувати підвищену температуру (більше +38), головний біль, спазми шлунка, втрату апетиту, біль в кінцівках.

__________________

📲 Підписуйтесь на наш 𝗧𝗲𝗹𝗲𝗴𝗿𝗮𝗺 👉 t.me/gudpsso. Там інформація з’являється раніше.

📧 До Головного управління надійшов лист від Європейської системи швидкого оповіщення про харчові продукти і корми #RASFF від 18.02.2023 р. №2023.1192 стосовно виявлення перевищення допустимого рівня кадмію у замороженому міксі морепродуктів (виробник: Zejiang Zhoufu food Co. LTD, China). Вантаж експортувався з Литовської Республіки 🇱🇹 (відправник: UAB «Plunges kooperatine prekyba», Lithuania) в Україну 🇺🇦 (одержувач: ТзОВ «ВІЧУНАЙ-УКРАЇНА», вул. Солом'янська, 3, офіс 6, м. Київ, 03110).

❗️ У разі виявлення вказаного вантажу в обігу просимо інформувати Головне управління Держпродспоживслужби в Одеській області: м. Одеса, вул. 7-а Пересипська, 6; тел.: +380487161301.

📝 Довідково

Кадмій – важкий метал, пари та сполуки якого є токсичними для людини та викликають пошкодження легень, нирок, шлунково-кишкового тракту та кісток.

__________________

📲 Підписуйтесь на наш 𝗧𝗲𝗹𝗲𝗴𝗿𝗮𝗺 👉 t.me/gudpsso. Там інформація з’являється раніше.

Джерело:https://www.facebook.com/consumer.odessa


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь