Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

XXVI (позачергова) сесія Миколаївської селищної ради

Дата: 09.03.2023 18:18
Кількість переглядів: 68

Сьогодні відбулося пленарне засідання позачергової XXVI сесії Миколаївської селищної ради VIII скликання. В його роботі взяли участь депутати селищної ради, старости старостинських округів, посадові особи структурних підрозділів селищної ради. Питання запропоновані для розгляду були опрацьовані та внесені на розгляд пленарного позачергового засідання сесії постійною комісією Миколаївської селищної ради з питань фінансів, бюджету, соціально – економічного розвитку, інвестицій та регуляторної діяльності.

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

У ході засідання депутати внесли зміни до рішення Миколаївської селищної ради від 23.06.2021 року №796-VIII «Про затвердження Програми забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб та молоді з їх числа на 2021-2023 роки»; затвердили проєктно-кошторисну документацію «Капітальний ремонт дорожнього покриття по вулиці Набережна, смт Миколаївка Березівського району Одеської області та проєктно-кошторисну документацію «Капітальний ремонт дорожнього покриття по вулиці Європейська, смт Миколаївка Березівського району Одеської області, а також внесли зміни до рішення селищної ради від 22 грудня 2022 року №2540-VIII «Про бюджет Миколаївської селищної територіальної громади на 2023 рік».

По завершенню розгляду питань та прийняття рішень голова селищної ради В.Л. Купченко оголосив про закриття XXVI позачергової сесії Миколаївської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь