Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Продовжуються роботи з благоустрою

Дата: 09.03.2023 15:08
Кількість переглядів: 63

Погода сприяє продовженню робіт з благоустрою та санітарного прибирання на території Миколаївської селищної ради.

Виконано чималий обсяг робіт, зокрема,наведено лад на території Дмитрівського, Слобідського, нового Миколаївського та старого Миколаївського кладовищ, парку, ліквідовано стихійні сміттєзвалища. Для проведення робіт з благоустрою було залучено техніку «АГРОШЛЯХБУД-3» керівник Р.В. Аветісян.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

-Щира подяка за роботу на екскаваторі Івану Дубініну, водіям Олегу Бабію, Петру Вербі, Олександру Сівченку.

З даних об’єктів вивезено близько 600 тонн сміття ,яке накопичувалось десятиліттями.

Фото без описуФото без описуФото без опису

-Вчергове звертаюся до всіх жителів громади, керівників установ, організацій, підприємців та закликаю навести лад не лише у своїх дворах, а й на прибудинкових територіях, територіях прилеглих до установ, організацій та об'єктів торгівлі. Наголошую, що сміття повинно доставлятися у відведені для цього місця-сміттєзвалища, а не викидатися де -небудь у посадках на узбіччях доріг, серед селища,біля в`їзду у селище і т.д.

Фото без описуФото без опису

Селищною радою направлено та направляються попереджувальні листи власникам об’єктів та прилеглих територій для приведення їх в належний санітарний стан , відповідно до правил благоустрою . В разі невиконання даних попереджень, будуть висвітлюватися на сторінках громади фото об’єктів з прізвищами власників-порушників та зазначені матеріали будуть направлені на розгляд адміністративної комісії. Сподіваємось на розуміння та свідоме ставлення громадян до вирішення даної проблеми.

Для тих, хто і наступного разу викидатиме сміття у невстановлені місця –сміття буде доставлено їм у зворотньому напрямку за місцем проживання.

Фото без описуФото без описуФото без опису

З метою активізації боротьби із засміченням довкілля просимо небайдужих громадян зробити фото та -відео фіксацію порушень та порушників,повідомляти депутатів, старост, надсилати на сторінки facebook Миколаївська громада Березівський район Одеська область, або Миколаївська селищна рада Березівського району Одеської області, щоб жителі громади побачили своїх «героїв».

Фото без описуФото без описуФото без опису

Нагадуємо , що на території смт Миколаївка ЖКП «Миколаївське» надає послуги з вивезення сміття , також депутатами Миколаївської селищної ради вирішено питання про введення ,з 1 березня ,штатних одиниць працівників із благоустрою на території старостинських округів для підтримки в належному санітарному стані підвідомчих територій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь