Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Надано чергову гуманітарну допомогу за сприяння благодійного фонду «Добрий самарянин»

Дата: 03.03.2023 20:30
Кількість переглядів: 131

Сьогодні працівники Миколаївської селищної ради спільно з представниками церкви ЄХБ «Дорога до істини» надали гуманітарну допомогу ,за сприяння благодійного фонду «Добрий самарянин». Видача продуктових наборів здійснювалася особам похилого віку старше 80 років, особам/сім’ям ,які перебувають у складних життєвих обставинах.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Тим, хто ще не отримав допомогу з числа осіб старше 80 років ,є можливість звернутися та отримати в неділю- 5 березня об 11.00 годині за адресою: смт Миколаївка, вулиця Дмитрівська 19Г Дім молитви церкви ЄХБ «Дорога до Істини». Допомога за сприяння благодійників надаватиметься й надалі, про дні та місце видачі, категорії отримувачів буде повідомлено додатково.

Якщо ви маєте тривалу хворобу або інші чинники чи фактори, що спричиняють складні життєві обставини, з метою формування банку даних та надання вам гуманітарної допомоги звертайтеся до відділення соціальної роботи ЦНСП за телефоном: 0662510734 (кабінет № 402 адмінбудівля Миколаївської селищної ради). Нагадаємо, що нещодавно Миколаївська селищна рада та Благодійний Фонд "Добрий Самарянин" уклали Меморандум про співпрацю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь