Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ВІКТОРА КУПЧЕНКА ДО ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ ТА СУБ'ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ ЩОДО БЛАГОУСТРОЮ

Дата: 01.03.2023 18:34
Кількість переглядів: 66

Фото без описуШановні жителі Миколаївської селищної ради!

Вчергове, звертаюся до керівників підприємств, установ ,організацій, власників об’єктів торгівлі та сфери послуг незалежно від форм власності, депутатів, жителів громади, активно долучитись до заходів з благоустрою та невідкладно провести прибирання і впорядкування власних, прилеглих та закріплених територій, вулиць, тротуарів, газонів, паркових зон, дворів від бруду і сміття, облаштувати квітники, привести у належний вигляд будівлі, господарсько-складські споруди, огорожі.

Також потурбуватися особливо про порядок у місцях вічного спочинку своїх рідних і близьких, адже православний Великдень у 2023 році припадає на 16 квітня. На кладовищах будуть встановлені таблички-вказівники , в якому місці потрібно буде викидати сміття з могил, тому прошу всіх дотримуватися даних правил. Дякую, що дослухалися до прохання провідувати рідних і близьких з живими, а не штучними квітами.

Варто вчитися дбати не лише про власну домівку, про чистоту й порядок в ньому, адже благоустрій громади – спільна справа усіх її жителів.

Закликаю, щоб ми, всі разом, жителі та суб’єкти господарювання :установи, підприємства, організації, фізичні особи-підприємці навели лад в нашому спільному домі – в населених пунктах Миколаївської територіальної громади. Дякую тим активним жителям громади, які вже організували роботу по благоустрою своїх прилеглих територій та наводять порядок.

Сподіваюся на ваше розуміння та вашу активну громадянську позицію.

Переконаний, що тільки разом ми – селищна рада, трудові колективи, підприємці і кожен житель нашої громади - зможемо навести порядок у нашому спільному домі.

Голова Миколаївської селищної ради Віктор Купченко

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь